Ivo2003 Odesláno 14. září Sdílet Odesláno 14. září Když jsem zkoušel pár adres, tak pod 299 Kč za gigabit se nedostanu. (Vše Ostrava) Přitom je to v místech kde je i Poda za 250 Kč a nebo dokonce Silesnet se symetrickým gigabitem za 100 Kč měsíčně. Ale ten to má trochu podivné, protože ukazuje dostupnost i tam, kde skoro jistě optiku nemají. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. září Autor Sdílet Odesláno 14. září no jo 🤔 to je škoda, že nemám žádnýho kámoše z ostravy bez vodafone internetu 🙄 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září to nahoď spíš na mobilmanii, sem lezou spíš lidi, kteří už služby mají 2 Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mzastera12 Odesláno 16. září Sdílet Odesláno 16. září Zdravím, rád bych využil tuto nabídku. Internet od vodafone nyní nevyuzivam. Dekuji 1 Citovat - - - - Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. září Autor Sdílet Odesláno 17. září tak já mám vyčerpáno, ale jestli se tahle akce prodlouží, tak můžem v navazování kamarádskejch vztahů pokračovat 🤭 2 2 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 18. září Sdílet Odesláno 18. září Tak přidávám čerstvou zkušenost s možností této nabídky. Nechal jsem si u kamaráda vygenerovat žádost. Dneska zavolali z patřičného oddělení a začala kolečko dotazů. Po zjištění adresy, kde bych tuto nabídku chtěl, jsem, byl informován, že na této adrese (u dcery v Plzni, je tam i Pilsfree ...) nelze aktivovat a že mám smůlu. Byl se na to ptát u nějakého nadřízeného... Takže celkem chaos v tom Vodafone. Prostě máte smůlu, i když jsem slíbili lepší cenu na 2 roky. Tak přemýšlím, že jí ten internet převedu na Pilsfree Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 18. září Sdílet Odesláno 18. září A podle adresy na https://www.vodafone.cz/internet/ ti to ukáže něco takového? 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 18. září Sdílet Odesláno 18. září Ano ukázalo Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.