tomus Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září Aktuální informace od Vodafone: Chceme všem našim zákazníkům umožnit, aby mohli sledovat povodňovou situaci a být v kontaktu se svými blízkými. Proto k měsíčním tarifům, které ještě nejsou neomezené, přidáváme neomezená data. Čerpat je můžete do čtvrteční půlnoci. Dobíjecím kartám s aktivním datovým balíčkem na stejné období data navyšujeme o 1 GB. Pracujeme na tom, aby aktivace proběhla co nejdříve, nejpozději v pondělí ráno budete moct tato data začít využívat. Přejeme všem hodně sil 🍀 Podobnou akci zavedl dnes i T-Mobile: https://www.root.cz/zpravicky/t-mobile-aktivoval-vsem-zakaznikum-neomezene-hovory-i-data-kvuli-povodnim/ 2 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září T-Mobile to dokonce zapnul neomezeně i předplaceným kartám a také virtuálům. 2 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 16. září Sdílet Odesláno 16. září Ano, dostal jsem neomezena data do 19.9. a trochu mne to pobavilo. Mam totiz neomezena data v tarifu. Skoda, ze je nemuzu nekomu venovat 🙂 Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Veronika - Vodafone Odesláno 16. září Centrum péče Sdílet Odesláno 16. září @hombergPěkné dopoledne, zákazníkům jsme SMSky rozeslali plošně (potřebovali jsme zajistit co nejrychlejší řešení), takže je možné, že tuto SMSku mohli obdržet i zákazníci, kteří už neomezená data mají. 1 Citovat 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paffko Odesláno 16. září Sdílet Odesláno 16. září (upraveno) @Veronika - VodafoneMně žádná SMS nepřišla. 🙂 Btw. jsou neomezená data i pro ONeNet zákazníky? Upraveno 16. září uživatelem paffko Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 16. září Sdílet Odesláno 16. září (upraveno) Myslím si, že obdržení SMS není podmínkou pro tuto vyjimečnou proaktivní akci operátorů. Platí to zřejmě plošně, snad bez výjimek. Vodafone příspěvek tady Upraveno 16. září uživatelem Technikus 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KEMA Odesláno 16. září Sdílet Odesláno 16. září Ahoj. Já mám prdlajs. A to mám dvě čísla od Vodafone a jedno od T-Mobile. Ale nepíši to z důvodu že bych ta data potřeboval ale proto, že mi poslal Vodafone SMS a nic. Citovat Basic Red Maxi Základní - Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 16. září Sdílet Odesláno 16. září (upraveno) Je potřeba si uvědomit, pro koho je to primárně určeno. Nicméně i bez SMS by to mělo platit pro všechny. Předpokládám, že kdyby se data nebo hovory účtovaly, neměl by být problém s reklamací vyúčtování/kreditu apod. Upraveno 16. září uživatelem Technikus 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iceman06 Odesláno 16. září Sdílet Odesláno 16. září před 9 minutami, KEMA napsal: Ahoj. Já mám prdlajs. A to mám dvě čísla od Vodafone a jedno od T-Mobile. Ale nepíši to z důvodu že bych ta data potřeboval ale proto, že mi poslal Vodafone SMS a nic. Vodafone - všechny tarify automaticky neomezená data, předplacenky s daty 1GB dat navíc T-mobile - všechna čísla neomezená data i volání (tarify i předplacenky) 2 Citovat Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 16. září Sdílet Odesláno 16. září SMS chodí postupně. Mě zatím přišla jen na jedno číslo ze tří. Operátor nemůže odeslat všechny SMS najednou - tím by způsobil totální kolaps sítě - což v této situaci by nebylo dobré, takže SMS chodí postupně. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.