Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Jediná  reálná  možnost  by byla modem ve společných  prostorech a za něj  media  convertor ethernet  optika. Náklady za dva  převodníky  asi tisíc  Kč.

Jiná  možnost  asi není.

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63055-p%C5%99evod-koax-optika/page/2/#findComment-475700
Sdílet na ostatní stránky

před 14 hodinami, Chairle napsal:

Díky všem. Co se týká "To vedení zdá se stejně není vaše, takže jen těžko do toho bez jeho vlastníka zasahovat. " Ano bude moje. Takto si to s VF nastavím. Oni půjdou do servrovny.. a kabely v domě budou moje s tím, že jim je musím a chci poskytnout.  Jde mně prostě o to, zda to technicky jde a pokud ano, jak je to drahé. Samozřejmě, že natáhnout do každého bytu paralelně i koax je řešení.. ale ptám se vlastně jednoduše: 

- reálně bude chtít VF tak 5 bytů z 20
- kvůli nim bch do každého bytu tahal koax .. ikdyž už mně tam paralelně vede optika
- kdo ví, jak dlouho to na koaxu pojede.. 
- STA v domě nebude

Tzn. "Vést signál koaxem a na poslední krátké metě to "převekslovat" na optiku - hodně kontraproduktivní. Nic se suprově nezlepší. " chápu, že nic nezlepším.. jen budu mít v šachtě o 22 kabelů koaxu méně 🙂 

Měl bych dotaz, vy jste koupil obytný dům nebo jste členem SVJ.

Píšete, že VF budou chtět asi v 5 bytech. Vy víte v kterých? Asi se to může časem měnit,  Takže koax v každém bytě ...

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63055-p%C5%99evod-koax-optika/page/2/#findComment-475702
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...