Odesláno 23. září 2024 v 17:5123. zář 2024 Dobrý den, doma máme Kabelový modem EURO DOCSIS® 3.1 WIFI EMTA od Vodafone v pronájmu. V posledním týdny v ranních a večerních hodinách se vypne nejdříve WI-FI a poté taky připojení po Internetu do PC. Když vyzkouším se dostat na IP adresu modemu hned po výpadku, tak se na něj nedostanu. V poslední době taky zaznamenáno delší načítání videí a také občasné povyskočení pingu. Jedná se na problém ze strany Vodafonu nebo si mám zažádat o výměnu modemu? Premium - - - Ústí nad Labem
Odesláno 23. září 2024 v 18:2823. zář 2024 Může tam být u vás nějaký problém se signálem, například nějaké rušení kvůli kterému dochází k výpadku nebo snížení rychlosti internetu, bylo by asi nejlepší zavolat na Vodafone, aby se vám na to mrkli přes vzdálenou diagnostiku. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. září 2024 v 18:3123. zář 2024 Autor @tomusJe to možné, chci tam zkusit zavolat, ale je mi fakt zvláštní, že se tenhle výpadek děje jen ráno a večer. Ještě dodám, tak 2h zpět jsem byl na teamspeaku a tam jsem měl ping 60-70ms a na tom stejném serveru momentálně mám 12ms. Premium - - - Ústí nad Labem
Odesláno 23. září 2024 v 18:4623. zář 2024 No to právě zas tak zvláštní není, to bývá docela obvyklé že se rušení objevuje v nějakých pravidelných intervalech, třeba když je nějaký váš soused doma a něco si tam pustí a vám to začne rušit internet. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. září 2024 v 19:1023. zář 2024 Autor @tomusAle i tak to by rušilo pouze WI-FI ne? Když je to pevný připojení. 😅 Premium - - - Ústí nad Labem
Odesláno 23. září 2024 v 21:1723. zář 2024 I to pevné připojení po koaxiálním kabelu používá široké pásmo frekvencí které je možné rušit, například 5G vysílače dokážou část tohoto pásma hezky rušit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. září 2024 v 08:2724. zář 2024 Tak já v Plzni pozoruji večer pravidelně cca kolem 21:30 vypadnutí internetu a cca za 2-3 minuty opět naskočí. Syn říkal , že přes den mu taky vypadává spojení , když hraje na PS5. Vše přes LAN kabely. Ale i na telefonu mi zmizí wifi a pak naskočí. Nějak začíná být problematické i to málo , co ještě fungovalo. Naštěstí uř dotáhl T-mobil optiku do vchodu , až to zapojí tak budu hodně přemýšlet o převodu všech služeb. Jediný čeho mne bude líto budou mé moduly v TV a že přijdu o DVB-C. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 24. září 2024 v 11:1124. zář 2024 @keramikkontaktuj Vodafone ať se ti na to mrknou jestli tam není nějaký problém se signálem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.