Odesláno 19. října 2024 19. říj V samoobsluze vidím vyúčtování od 01/2022 do 10/2024. Co ale nevidím, je ten něčí bájný dual-stack, pro který měl být dnešní den milníkem, viz jiné vlákno a pár tamních IPv6-fans. To jenom tak na okraj :-) - - - - -
Odesláno 19. října 2024 19. říj Citovat V samoobsluze vidím vyúčtování od 01/2022 do 10/2024. Co ale nevidím, je ten něčí bájný dual-stack, pro který měl být dnešní den milníkem, viz jiné vlákno a pár tamních IPv6-fans. To jenom tak na okraj 🙂 Možná nějaké mouchy jako stavební řízení.............😉 Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno 19. října 2024 19. říj Dual-stack bude nakonec pry az v patek. Mimochodem ds-lite v samoobsluze taky videt nikdy nebyl, stejne jako prepinani mezi ds-lite a ipv4-only, takze asi tak. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 19. října 2024 19. říj Nikde jsem nepsal, že bych dual-stack hledal kdesi v samoobsluze, ale že ho nevidím neboli pro méně chápavé, vyzkoušel jsem ho a není funkční. Takže tak. - - - - -
Odesláno 19. října 2024 19. říj No gratuluju k vyzkouseni technologie, kterou prece nikdo nepotrebuje a je uplne zbytecna. Jeste nam vysvetli, proc jsi o ni teda najednou zacal psat do tematu o samoobsluze, kdyz to nebylo v souvislosti se samoobsluhou? - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 19. října 2024 19. říj Celou dobu čekám, kde tady oznámíš tu radostnou novinu, že je konečně pro tebe dual-stack k dispozici (extra vlákno k tomu zde není a vytvářet ho rozhodně nehodlám) a ono nic, tak jsem se připomněl aspoň zde. A že to mně osobně k ničemu nebude, to si můžeš být jistý. Dokonce jsem dneska zjistil, že jsem měl v routeru IPv6 vypnutou úplně (asi po nahrání nového FW jsem zapomněl 6to4 zprovoznit) a ejhle, svět se vůbec nezbořil a ani jsem to nijak neregistroval :D - - - - -
Odesláno 21. října 2024 21. říj Centrum péče @pan NovakPěkné ráno, určitě nám pošlete tento screen přes https://tam.je/forum, ať to můžeme nechat prověřit přímo k vašemu účtu. Veronika Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.