Faj Odesláno 28. září Sdílet Odesláno 28. září Neřešil jste někdo stejný problém ? Předem díky za rady. Léta jsem používal bez jakýchkoliv problémů připojení smart TV Samsung (stáří cca 4 roky) přes kabel z routeru TP-Link zapojeným za Cisco 3208, které ale už není podporováno. Od čtvrtka mám nový modem Vodafone station a internetové připojení TV přes kabel z některého LAN výstupu modemu nefunguje.. Nefunguje varianta nastavení sítě v TV vše automaticky přes DHCP ani ruční nastavení IP, GW a DNS v TV, tady zkoušena ještě subvarianta vypnutí DHCP v modemu nebo snížení rozsahu přidělovaného DHCP modemu, IP TV samozřejmě nastavena mimo rozsah DHCP, GW 192.168.0.1, DNS = GW nebo 8.8.4.4 atd.., Nic nefunguje, TV vždy ohlásí že provádí připojení k síti ale to vždy skončí chybou, Se stejnými statickými hodnotami nastavení síťového adaptéru zkoušeného v TV přitom PC bez problémů funguje. Zkoušel jsem ještě přepnout modem do režimu bridge a použít k připojení TV vlastní router, to také nefunguje, podle informací odjinud to ale údajně vyžaduje změnit u Vodafone IPV6 na IPV4. Citovat Start - - Compal CH7465 Uherské Hradiště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 28. září Sdílet Odesláno 28. září přesně tak změna z IPv6 na IPv4 je nutná mám to tak taky Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. září Sdílet Odesláno 28. září To se mi nějak nezdá, proč by televizor vyžadoval IPv4 veřejnou adresu ? Kdyby to tak bylo tak by si tady na tom muselo stěžovat velké množství uživatelů, ale zatím si nikdo nestěžoval. Dostane televizor přes DHCP přidělenou nějakou IP adresu? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 28. září Sdílet Odesláno 28. září @tomusnemyslím veřejnou ale chtělo to dynamickou IPv4 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. září Sdílet Odesláno 28. září Veřejná je vždycky, pak může být pevná nebo dynamická. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 28. září Sdílet Odesláno 28. září pardon, nějak jsem si to neuvědomil a říkáte to správně ,ale opravdu byla potřeba IPv4 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 28. září Sdílet Odesláno 28. září Při výměně modemu nedochází ke změně z/na DS-Lite. Nový modem má tedy to, co měl ten předchozí. Jelikož je v modemu možnost přepnout do Bridge, má modem IPv4 only. Po přihlášení do administrace modemu, vidí modem tu TV? 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 28. září Sdílet Odesláno 28. září TV do továrního nastavení. 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.