Odesláno 30. září 2024 30. zář Dobry den, viete mi prosim pomoct ? Dnes som kupoval v Cesku vodafone sim kartu 15GB a aktivoval som ju v cesku a ked osm prisiel na Slovensko tak karta je nefunkcna, absolutne nefunguje ani singal nema, nejde na nej nic. Vdaka za pomoc 4G LTE Red Basic Základní Vodafone Station Fibre Praha
Odesláno 30. září 2024 30. zář Máš v telefonu povolený roaming ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. září 2024 30. zář Autor ano samozrejme mam 4G LTE Red Basic Základní Vodafone Station Fibre Praha
Odesláno 30. září 2024 30. zář A v Česku ta SIM karta normálně fungovala ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. září 2024 30. zář Autor Ano, v Cesku som ju aktivoval a isla a na SVK nejde, nikto mi nedokaze vysvetlit preco to nejde, bermudsky trojuholnik.. ja som ju bol dokonca v CZ aktivovat som tam siel na 2x 😄 4G LTE Red Basic Základní Vodafone Station Fibre Praha
Odesláno 1. října 2024 1. říj A je v Samoobluze pro danou SIMku aktivován roaming? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. října 2024 1. říj Autor v inom telefone som to samozrejme skusil, skusil som 3 smartfony, tam problem nebude co presne znamena samoobluza 😄 ale roaming na simke aktivovany je na telefone , je povoleny ak myslis to 4G LTE Red Basic Základní Vodafone Station Fibre Praha
Odesláno 1. října 2024 1. říj U nových předplacených karet je možné, že je roaming implicitně zakázán, takže přihlásit do Můj Vodafone a ověřit nebo zavolat na linku a nechat prověřit operátorem. Kabel 300 Mb/s - - TC7200 Ostrava
Odesláno 1. října 2024 1. říj Autor to som spravil tiez, hned prva vec som volal na vodafone linky ( btw vacsiu tragediu som nezazil, to je fakt odpad nechs a na mna nikto nehneva.. 2x som cakal po 45minut a nic a mali ma za trolla) ale potvrdili mi ze roaming je povoleny, cize to by malo byt ok ale ze netusia co by to mohlo byt a daju to preskumat technikom do 3 pracovnych dni 😄 lol 4G LTE Red Basic Základní Vodafone Station Fibre Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.