Odesláno 24. října 2024 24. říj VF poslední týdny přestal aktualizovat svoji Videotéku, nepřidali ani žádný film či seriál. V aplikaci pro Android na hlavní stránce zmizela lišta s filmy a je tam pouze promo sportovního balíčku. Mě se zdá, že VF TV přestává být čím dál víc atraktivní. Je to dočasně nebo se něco chystá? Upraveno 24. října 2024 24. říj uživatelem marek-81 Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 24. října 2024 24. říj @marek-81mě videotéka funguje v pořádku, a nově byli přidány filmy 7.10.2024 https://www.vodafone.cz/televizni-tipy/videoteka/ a Vodafone TV mám na Apple TV Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 24. října 2024 24. říj Centrum péče @marek-81Filmy nebo seriály do Videotéky přidáváme průběžně, díky @kautskymza odkaz, na něm na některé zajímavé kousky nebo novinky pravidelně upozorňujeme. Ještě jsem zjišťoval nějaké příklady filmů, které jsme za poslední dobu přidávali, tak tady je pár pro představu: Grand Prix Betlémské světlo Údolí lucerniček Arvéd Život kotěte Běžná selhání Perinbaba a dva světy Mavka: Strážkyně lesa Kouzelná Beruška Černý kocour ve filmu Upraveno 24. října 2024 24. říj uživatelem Ondra - Vodafone Doplnil jsem příklady filmů z poslední doby Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.