Odesláno pátek v 06:44 2 dny Centrum péče @sachlj Pěkný den, pokud potíže stále pokračují, pošlete nám k tomu podrobnosti přes https://tam.je/forum, ať to můžeme řešit s technickou podporou. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pátek v 08:01 1 den Dnes dopoledne řešeno se dvěmi pracovníky HelpCentra. nevyřešeno. Dokonce, jak mi hrabali na účet mi na sekundu odpojili internet tím pádem spadla VPN manželce na pracovním PC. Ta byla na prášky! No či teď testuji PECKA.TV a když se mi bude zamlouvat tak po 20 letech Vodafone pápá.před 1 hodinou, Veronika - Vodafone napsal:@sachlj Pěkný den, pokud potíže stále pokračují, pošlete nám k tomu podrobnosti přes https://tam.je/forum, ať to můžeme řešit s technickou podporou.Psal jsem že jsem to řešil s technickou podporou. Slíbili mi e mi pošlou SMS s dotazem na výsledek řešení. Žádná sms nepřišla. Už nemám chuť to řešit když výsledek je - žádný. Jinak testuji Pecka.tv kde jim vše funguje na první dobrou. Potřebuji jen na televizi vidět rozdíl mezi kabelovou televizí. Internet televizí-obraz, zvuk, poruchy. A na mobilu to vypadá takto: A na iPadu takto: Pozná někdo rozdíl? Super Super Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pátek v 08:35 1 den Centrum péče @sachlj Chápu, nabídla jsem vám další možnost pomoci, záleží na vás. Takto nezjistím, co konkrétně s vámi kolegové na lince nastavili... Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pátek v 09:02 1 den Odesláno, ale fakt mě to už nebaví to furt dokola vysvětlovat. Není mi 20 abych na to měl hafo času. Super Super Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pátek v 09:11 1 den Vzhledem k tomu tonometru vedle monitoru u uživatele Sachlja bych byl opatrný, aby mu nevyletěl díky vaším službám tlak a nepřitížilo se mu, A to už jeho paní byla dnes na prášky díky vašim zásahům do vyřešení problému. Zahráváte si se zdravím svých uživatelů. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno pátek v 09:50 1 den Aktualizace: aplikace Pecka.TV smazána, účet zrušen. Proč? Platím si za OnePlay a tam se obvjevila O2 televize. To dřív když jsme si platili voyo nebylo. Tak proč platit dvě stejné nabídky televize? Tak zvažuji, do baráku mám zavedený optický net ale já stále zůstávám na metalice. A pak 3x telefion se dá převést kamkoliv jinam se zachováním čísla. Když to furt nedokáže nikdo na vodafone vyřešit proč mi to nejde...na jaře se obměňuje šatník tak proč neobměnit služby spojené s požitky? Super Super Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pátek v 09:53 1 den Já si myslím, že není nic špatného zkusit jednou za čas něco nového. V poslední době je to tu zmíněno vícekrát. A nikdo neříká, že se za nějaký čas nemůže človek zase vrátit zpět. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno pátek v 13:29 1 den Otázkou je co na to vedoucí vodafone kdy jim napíšu, že po více jako po 20 letech odcházím jen kvůli neschopnosti vyřešit malý problém. Zda se neodehraje revoluce v pracovních místech. Taky mě zajímá zda na regionu jako ředitel stále pracuje jeden můj příbuzný kterého jsem roky neviděl. Super Super Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pátek v 14:14 1 den Aha, vyhrožuješ ředitelem a myslíš, že si sednou na zadek a začnou řešit tvůj malý problém? Maximálně ti na rozloučení zamávají. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pátek v 14:24 1 den To není vyhrožování, jen konstatování. Vyhrožování je: pokud to nespravíte jste na 1/2 platu na půl roku. Super Super Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.