Odesláno středa v 15:51 1 den Autor Kéž by šla pozice 0 nějak zablokovat 😇 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno středa v 15:52 1 den SHIT!!! Odebráno zařízení z profilu Vodafone, nová instalace vč. zadání loginu a hesla se stejným trapným výsledkem. Tohle už mě fakt nebaví. Že bych přešel jinam s televizí? Nabídek je spousta a možná i za lepší cenu. V pátek 4.4.2025 dopoledne zavolám, nechi mluvit s žádným robotem, tupým a hloupým robotem. A hlavně to chci vyřešit ! Po 20 letech takové starosti? Stojí mi to vůbec za to? Super Super Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno středa v 16:24 1 den @sachlj v pondělí vyšla nová verze tvOS 18.4. Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno před 21 hodinami21 hod Autor Zaznamenám řešení svého problému pro příští generace: vymazat aplikaci, vypnout / zapnout apple tv, nainstalovat aplikaci a už tam ty 4K kanály jsou. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno před 20 hodinami20 hod jo tohle znám, dělal jsem 18 let IT pracovníka. Restartovat, odhlásit se, přihlásit se, nefunguje? vypnout PC počkat 10 minut a znovu zapnout. Stále nefunguje..hmmm tak nám to doneste..že to nezvládnete, no tak počkejte do příštího týdne teď toho máme dost...a pak se podívat na nastavení v serveru a zapnout... Upraveno před 20 hodinami 20 hod uživatelem sachlj Super Super Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod Když ono to však funguje dodnes a vyřeší se tím velká část problémů. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod vyzkouším to, a dokonce odpojím Apple TV na 15 minut z proudu..kabelem...a když ne tak na vodafone zruším TV a přejdu jinam... nervy mám jen jedny...btw..ta trapná reality show by mě zajímala pokud by byla realita ala "Hra na oliheň" klidně jim tam půjdu dělat rozhodčího... Super Super Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod Autor @sachlj Nějak to musí jít - aplikaci mám na čtyřech Apple TV různých verzí - všude to chodí, v rámci parametrů služby samozřejmě, tedy srovnatelně s boxem. Od březnové aktualizace nemám k aplikaci pro Apple TV výhrady (kromě toho, že občas je potřeba aplikaci odstřelit, ale to je potřeba i u jiných aplikací, jejichž jméno se zde nesmí vyslovit 😉). No a taky kanál nula, že jo, ale to je jinej příběh a snad to brzo pomine 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno před 18 hodinami18 hod Vyzkouším a uvidímnepomohlo to, vytáhl jsem ze zásuvky, počkal jsem a nainstaloval znovu a to stejné..shit !!!!!! Super Super Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.