Technikus Odesláno neděle v 16:17 Sdílet Odesláno neděle v 16:17 V půlce září na 2 roky, nyní "super výhodná" akce při pořízení od 1.11. do 10.11., ale po detailním prozkoumání nabídky platí uvedená cena jen prvních 12 měsíců? 🙄 https://www.vodafone.cz/internet/ 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno neděle v 18:28 Sdílet Odesláno neděle v 18:28 V podstatě to kopíruje nabídku T-Mobile taktéž v kabelovce VF. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno pondělí v 00:19 Sdílet Odesláno pondělí v 00:19 To je levnější jak Poda, která má pro nové klienty za 250 kč, ale dražší než Silesnet, který má symetrický gigabit za stovku (ale reálně to prý často jede okolo 300 Mbps). 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrochada Odesláno úterý v 12:57 Sdílet Odesláno úterý v 12:57 Na webu v podmínkách nepíší nic o stávajících zákaznících: https://www.vodafone.cz/podminky/nabidky-a-akce/specialni-limitovana-nabidka-podminky-nabidky-slev/ Dá se ta nabídka využít, když mám aktivní tarif 250/25? Citovat Basic - ALLinONE Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno úterý v 13:08 Sdílet Odesláno úterý v 13:08 Už se to tady řešilo, na takovou cenu se nedostaneš, to je cena pro nové zákazníky, ale dá se přejít třeba na ten gigabit a domluvit si nižší cenu než je ta standardní, ale bude o něco vyšší než těch 199 Kč. 2 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno úterý v 13:21 Autor Sdílet Odesláno úterý v 13:21 (upraveno) Cca 239 Kč + 70 Kč Station s Wi-Fi 5 / 100 Kč Station s Wi-Fi 6. A přes retenční je cena "trvalá", no do eventuální změny. Ale dle aktuální akce pro nové zákazníky pouze na 12 měsíců. Upraveno úterý v 13:22 uživatelem Technikus Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrochada Odesláno úterý v 14:14 Sdílet Odesláno úterý v 14:14 To je krásná cena. Hádám tedy volat a chtít retenční oddělení? Citovat Basic - ALLinONE Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno úterý v 15:13 Autor Sdílet Odesláno úterý v 15:13 Spíš si odkrýt kód pro přenos pevného internetu a ozvou se 🙃 3 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komár Odesláno úterý v 15:46 Sdílet Odesláno úterý v 15:46 Nechci svou odpovědí vzbuzovat nějaké plané naděje pro hrochadu, ale já se na tu cenu přes retenční dostal. A jistě se ptáte někteří, proč tam mám částku 169,66 a ne 199,-, tak je to proto, protože mám doma modem Vodafone Station a nikoliv Vodafone Station Wi-Fi 6, a dle slov operátora neumí změnit měsíční nájem ze 100,- na 70,-, tak to řešili u mě takto 🙂 Mě je jedno odkud těch 30,- vezmou, hlavně že je vzali. Předpokládám, že GIGA internet je to stejné, co mám já, z pohledu laika. 1 Gb/s Internet Premium Lite Stahování 1 Gb/s Odesílání dat 100 Mb/s Protože já se v těch jejich marketingových názvech úplně ztrácím. Beru giga jako giga. 2 Citovat Premium Super Základní, Family, Sport, Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.