AD1337 Odesláno úterý v 13:41 Autor Sdílet Odesláno úterý v 13:41 (upraveno) @Marek-26 "Tohle je standardní chování mobilních sítí, kdy po 65 minutách se spojení přeruší." V prvním příspěvku je napsané, že jsem se prvně nedovolal a až když jsem volal že chci přepojit na angličtinu tak jsem se dovolal. To jsem také dokázal v druhém příspěvku kde je vše screenshotnuté. Hovor tedy netrval 65 minut. "Obráceně, vy nemůžete vědět, zda když jeden den s ním mluvíte a druhý den už nemusí pro Vodafone pracovat." Jistý si mohu být jelikož se mi 10 minut po skončení hovoru jsem dostal SMS od vodafone kde se mi "aktualizovali nastavení služeb". To jsem napsal jak v prvním příspěvku, tak jsem to dokázal v druhém pomocí screenshotu. Upraveno úterý v 13:42 uživatelem AD1337 1 Citovat Bez kabelu Naplno 5G Super - Vodafone Gigacube Prague Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno úterý v 14:38 Sdílet Odesláno úterý v 14:38 ad 1) Na screen jsem nekoukal, bral jsem to z "Takže volám od ..." ad 2) Ano, ale sám píšete, že jste volal na to číslo po cca 2 týdnech zpět. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno před 16 hodinami Centrum péče Sdílet Odesláno před 16 hodinami @AD1337Pěkný den, mrzí mě, že nabídnutou pomoc nebo vysvětlení berete špatně. Jak už zmínil Marek, tady na fóru konkrétní záležitost vyřešit nemůžeme. A stejně tak nemám možnost jednoznačně říct, zda něco proběhlo špatně na naší straně, zda byla někde chyba apod. Jak nás můžete kontaktovat tedy víte a pokud jste to už udělal, určitě vše prověříme. Stejně tak platí a ještě doplňuji, že pokud byste nebyl spokojený s řešením nějaké záležitosti, vždy máte také možnost věc oficiálně reklamovat. Na druhou stranu vždy děláme vše proto, abychom mohli situaci dořešit rovnou i bez podání reklamace, pokud to je možné. 1 Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AD1337 Odesláno před 8 hodinami Autor Sdílet Odesláno před 8 hodinami @Ondra - VodafoneŽádna pomoc mi nabídnuta nebyla. Ještě jste teď napsal, že tuto záležitost řešit nemůžete místo toho, aby jste jí předal kompetentnímu oddělení. Citovat Bez kabelu Naplno 5G Super - Vodafone Gigacube Prague Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno před 4 hodinami Sdílet Odesláno před 4 hodinami Tak minimálně dva lidé tu napíší (jeden zástupce Vodafone a druhý admin oficiálního fóra Vodafone), že zde nejde řešit konkrétní věci a poskytnou nasměrování, jak a kam se obrátit. Také "naznačí", že to, co jste zažili není standardní/chtěné chování zaměstnance Vodafone. A pak přijde taková reakce? Tak napište rovnou, že si chcete jen postěžovat a schladit si žáhu. Ondra nemůže předat k řešení konkrétní situace, protože nemá co. I kdyby si dohledal Váš účet, tak nezná heslo pro komunikaci s operátorem a na Váš účet se tak nedostane, aby tak mohl založit ticket. Takže buď podejte oficiální reklamaci dle podmínek, které jste odsouhlasil nebo napište, že to nechcete řešit, jen si postěžovat a alespoň si to já zařadím do kategorie "flame". To znamená, že budeme dál diskutovat a já budu dál předkládat různé své názory, ale nebudu si z toho dělat až zas tak velkou hlavu, snažit se za Vás pročítat VOP a podobně a snažit se Vám pomoci. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.