Adolf.Shitler Odesláno před 12 hodinami Sdílet Odesláno před 12 hodinami Stačí koupit Gbps PoE switch, klidně i TP-Link, ten funguje v pohodě. Nastavení je pak v PC nebo NB přes webový prohlížeč a aplikaci UniFi Controller 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r2d2 Odesláno před 9 hodinami Sdílet Odesláno před 9 hodinami 4 hours ago, OKr said: Dobrý den a díky všem, kteří jste mi byli ochotní poradit. Z toho co jsem pochopil, tak koupím do každého patra jeden Ubiquiti UniFi AP U6+, ke každému z nich jeden Ubiquiti U-POE-at - Gigabitový PoE Injektor 802.3at vše pospojuji s Vodafone Station Wi-Fi 6 a pofrčí mi v celém domě wifi nastavená podle modemu, kde to budu "řídit" přes to 192.168... je to tak? Ještě jednou děkuji a přeji všem hezký den. Ano, bude to fungovat. Spravovat (wifi) to budete přes mobilní aplikaci, nebo lépe aplikaci na PC s UniFi Controller. Na tom modemu nic spravovat nebudete, maximálně nějaký IP rozsah, víc tam nastavit nejde. Obecně, ten modem je velmi mizerný router a mnohem lepších výsledků člověk dosáhne, pokud si ho nechá přepnout do bridge módu a nahradí ho vlastním routerem (třeba Cloud Gateway Ultra od stejného výrobce - pak to člověk může spravovat vše dohromady v jedné aplikaci, je to docela praktické) 1 Citovat Premium - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.