mikyho Odesláno úterý v 18:47 Sdílet Odesláno úterý v 18:47 Zdravím, asi tak 3 týdny se dle logů v našich projektech připojuji přes IPv6, což se nikdy nedělo. Nevím, jestli je to nějaká novinka, ale potřeboval bych s tím pomoc. Některé projekty mají administraci přístupnou pouze z omezených IP adres, mezi které se řadila i moje IPv4, IPv6 se ale dynamicky mění a já nemám tušení, zda to mohu nějak změnit, aby se IPv6 nepoužívala, nebo zda zjistit nějak rozsah. Cokoliv síťového jde mimo mě, ocením tedy případnou pomoc. Mám 1 Gb/s a Vodafone Station, jestli lze tohle někde omezit, ocením to. Jestli mi ale tohle přináší nějakou výhodu, rád taky ocením radu. 🙂 Citovat Premium - - Vodafone Station WiFi 6 Karlovy Vary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno úterý v 18:51 Sdílet Odesláno úterý v 18:51 https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-v-pocitaci/pevna-ip-adresa/ 👍 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkoci Odesláno před 20 hodinami Sdílet Odesláno před 20 hodinami Váš IPv6 prefix (ne konkrétní adresa) by se neměl měnit. Citovat - Super+ - - Praha 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno před 16 hodinami Centrum péče Sdílet Odesláno před 16 hodinami @mikyhoPěkný den, pokud máte aktivní pevnou IP adresu (nebo budete mít), můžete využívat vlastní statický IPv6 prefix. Až budete u modemu, zavolejte kolegům na 800770077 a vyberte volbu pro technické potíže, poradí vám. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.