neurotic Odesláno úterý v 20:01 Sdílet Odesláno úterý v 20:01 (upraveno) Přepnul jsem na NS4, kde vysílají zápas Real Madrid - AC Milan a nejde zvuk. Na ostatních NS žádný problém. EDIT: V aplikaci to jde, takže problém je asi jen přes CA modul. Upraveno úterý v 20:09 uživatelem neurotic Citovat Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza265 Odesláno úterý v 21:25 Sdílet Odesláno úterý v 21:25 Nejen modul, i TV box je bez zvuku 😞 1 Citovat 500 Mb/s - Komfort Vodafone TV STB Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keramik Odesláno před 20 hodinami Sdílet Odesláno před 20 hodinami Mě stačilo přepnout formát zvuku. Na mé TV Panasonic myslím z cze DT3 5.1 na cze a pak to šlo i se zvukem. 1 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1, 2xCA modul Plzeň - Skvrňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neurotic Odesláno před 15 hodinami Autor Sdílet Odesláno před 15 hodinami Citovat @keramik Mě stačilo přepnout formát zvuku. Na mé TV Panasonic myslím z cze DT3 5.1 na cze a pak to šlo i se zvukem. To je dobrý vědět pro příště👍 Prostě jak začal fotbal, zvuk nebyl. Začaly reklamy a zvuk šel normálně. To samý když byl konec. Citovat Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza265 Odesláno před 13 hodinami Sdílet Odesláno před 13 hodinami Zajímavé. To jsem nezkusil. Napadla mě zvuková stopa, ale byla tam jen ta jedna, takže možnost přepnutí žádná. Na zesilovači jsem to už dál nezkoumal, stejně jsem se díval na Liverpool - Leverkusen. Ale nikdy dřív se to nestalo, i ostatní zápasy na dalších Nova Sportech byly OK, proto mě to zarazilo 🙂 Citovat 500 Mb/s - Komfort Vodafone TV STB Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno před 9 hodinami Sdílet Odesláno před 9 hodinami To pak bude problém přímo na Nově, pokud to o reklamách šlo. Přepínání zvuků může být i mezi mpeg a DolbyDigital (AC3) Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno před 8 hodinami Sdílet Odesláno před 8 hodinami Novasporty s tím "mají problém" už déle. Několikrát se to tu řešilo. Zvuk mají ve stereu a pokud máš nastavený DolbyDigital, tak je buď zvuk rozsynchronizovaný s obrazem, nebo nejde vůbec. Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.