mdgarf Odesláno před 20 hodinami Sdílet Odesláno před 20 hodinami Jen by me zajimal postup kdy se nastavuje SMS oznameni klientum o vystaveni nove faktury nebo jiny adninistrativni hlasky. Ktereho inteligenta napadlo posilat SMS s takovou hovadinou ve 3:00 rano? Moc pekny webovky, ale s timhle problemem budu muset asi zase zajit na prodejnu. ZASE, protoze kdykoliv provedete nejaky zmeny tak to opet zacne chodit 0-3 hodiny rano. Ma to nejake reseni? Krome zmeny poskytovatele nebo zmeny telefoniho cisla? diky Citovat Basic - - Vodafone Station Fibre Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek-81 Odesláno před 19 hodinami Sdílet Odesláno před 19 hodinami Vypnout oznámení od Vodafone přímo v nastavení telefonu. SMS přijde, ale bez zvuku. Takhle to mám já. Nebo v noci vypnout zvuk všeobecně. 2 Citovat Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mdgarf Odesláno před 19 hodinami Autor Sdílet Odesláno před 19 hodinami Mam postarsi rodice, musim byt na prijmu, vypinam data. Jo mutovat vsechno od vodafone by slo, a nejspis dobre jim tak. 😁 Citovat Basic - - Vodafone Station Fibre Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno před 18 hodinami Sdílet Odesláno před 18 hodinami Když by nepřišla SMS v tento inkriminovaný čas od Vodafone, ale i třeba omylem od někoho jiného, co uděláš? Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno před 18 hodinami Sdílet Odesláno před 18 hodinami Tento problém s nočními SMS od Vodafone se tady řešil už několikrát, vypnout to nejde, operátor to řešit nechce, takže jediné co můžeš udělat je, ztišit SMS od Vodafone. Ale bylo by dobré kdyby k tomu konečně někdo sedl a něco s tím udělal, když to umí konkurence (třeba takový Kaktus mě posílá tyto SMS až v 9 nebo v 10 hodin ráno), tak nevidím důvod proč by to nemohlo umět i Vodafone. 3 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno před 17 hodinami Sdílet Odesláno před 17 hodinami takhle to má TMCZ a Vodafone to měl stejně a také to tak mám nastavené tedy SMS mi chodí od 8:00 do 18:00 1 1 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno před 17 hodinami Sdílet Odesláno před 17 hodinami Není to jen doba kdy budou volat operátorky s nabídkama lepších tarifů? Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno před 17 hodinami Sdílet Odesláno před 17 hodinami Ono může být nastavení jaké chce, pořád se nevyhne případům, kdy někdo pošle SMS omylem, nebo klidně i zavolá na dané číslo ve 3 ráno mylně. Ale ano, nebude to pravidelně. Snad to od Vodafone není trvalý stav, spíš někde něco uniklo vyjimečně. 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno před 17 hodinami Sdílet Odesláno před 17 hodinami před 1 minutou, Ivo2003 napsal: Není to jen doba kdy budou volat operátorky s nabídkama lepších tarifů? ne, je to doba obecně, kdy může operátor jakkoliv kontaktovat zákazníka, tedy SMS, volání, emaily. jak jsem psal tuto věc mám i nastavenou ve Vodafone a funguje, o víkendu SMS ani email žadný jen všední dny od 8 do 18-19 hodin . nikdy dřív ani později jsem od Vodafone nic nedostal https://www.vodafone.cz/pece/vyuctovani-platby-kredit/aktualni-utrata-cerpani/pravidelne-informacni-sms/ 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mdgarf Odesláno před 17 hodinami Autor Sdílet Odesláno před 17 hodinami ja tam mam jen tohle Jen dodam ze omylem me v noci jeste nikdo nezavolal ani sms neposlal... Ted nevim jestli se to deje casto jestli si to nemam brat osobne. Jen vodafone a RF prudi v noci... Ja jen nevim jestli se jedna o prasacky default nastaveni nebo to maji schvalne aby si nevytezovali sit... Citovat Basic - - Vodafone Station Fibre Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.