Komár Odesláno před 14 hodinami Sdílet Odesláno před 14 hodinami před 2 hodinami, mdgarf napsal: Mam postarsi rodice, musim byt na prijmu, vypinam data. Jo mutovat vsechno od vodafone by slo, a nejspis dobre jim tak. 😁 Pokud si nechcete vypínat zvuk kvůli rodičům, co kdyby, tak třeba na mém tlf jde nastavit, že si všechny zvuky ztlumím, ale u vybraných kontaktů se mi to neztlumí, tedy by to dle mě řešilo váš problém, když zprávy od Vodafone chodí ve tři ráno. Asi by to mělo jít zde změnit, viz označený text Citovat Premium Super Základní, Family, Sport, Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mdgarf Odesláno před 14 hodinami Autor Sdílet Odesláno před 14 hodinami uz tady nekdo navrhul, mutovat oznameni od kontaktu vodafon, uz jsem udelal😁, funguje to na vsechno i potvrzeni prihlaseni do webu... Pravidelne SMS nejdou zakazat, u me to nejde, je to na tom mem screenshotu ... Citovat Basic - - Vodafone Station Fibre Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno před 14 hodinami Centrum péče Sdílet Odesláno před 14 hodinami @mdgarfPěkný den, pro většinu zpráv můžeme nastavit jejich doručování pouze přes den. Obvykle to tak je už ve výchozím stavu, ale rádi to zkontrolujeme. Buď můžete zavolat na 800770077, nebo nám napište přes https://tam.je/forum. Je pár typů zpráv, které chodí hned, obvykle to jsou ty, které třeba potvrzují změnu nastavení služby nebo v případě plateb jde o potvrzení o přijetí platby. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mdgarf Odesláno před 14 hodinami Autor Sdílet Odesláno před 14 hodinami no a pak probehne zmena/update/nova verze/... a jsme zase na zacatku 😁 jsem si jistej ze jsem uz byl 2x na pobocce... tady je zabavny to jak je to absurdni 😁 Citovat Basic - - Vodafone Station Fibre Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno před 13 hodinami Centrum péče Sdílet Odesláno před 13 hodinami Ne ne, pokud se to jednou nastaví, tak to tak zůstává... Nastavení u vašeho čísla nebo služeb neznám, takže víc k tomu obecně tady na fóru říct nedovedu. Určitě nám dejte vědět na linku nebo přes kontaktní formulář a zkontrolujeme to 🙂 1 Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.