tomkral Odesláno před 18 hodinami Sdílet Odesláno před 18 hodinami V nastaveni mam nastaveno pro 5GHz wifi kanal 36 v manualnim rezimu (802.11a/n/ac mixed mode, sirka pasma 20/40/80), a navzdory tomu vidim, ze to ve skutecnosti vysila na kanale 132. Jak je to mozne? Jinak mam pocit, ze se mi samovolne meni i manualne nastaveny kanal na 2,4GHz wifi (ale to je zatim jen muj pocit, mozna si pamatuju spatne ktery kanal jsem pred mesicem nastavil). software version: CH7465VF-NCIP-6.15.20.3-1-NOSH Citovat Super - - Compal CH7465 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno před 16 hodinami Sdílet Odesláno před 16 hodinami Ano, mám podobnou zkušenost, ať tam nastavíš manuálně co chceš, tak modem si stejně skáče po kanálech nahoru a dolů jak se mu zlíbí. Když mě skákal dolů na ty spodní čtyři kanály, tak jsem si říkal že to kvůli detekci meteo radaru, ale on si pak zase skončil nahoru, takže aktuálně vysílá na kanále 128, ale v nastavení je kanál 48, přitom tenhle kanál jsem tam vůbec nenastavoval. Ale u 2,4 ghz se mi zdá že to drží. 1 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno před 5 hodinami Sdílet Odesláno před 5 hodinami Probíhá optimalizace založená na měření Vodafone u některých modemů. Je to jak na DOCSIS, tak na ADSL. Možná je to tím. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r2d2 Odesláno před 3 hodinami Sdílet Odesláno před 3 hodinami Pěkné. Až někdo zase bude přemýšlet, zda je lepší mít vlastní WiFi ala Ubiquiti, nebo tu na VF modemu, tak ho pošlu do tohodle vlákna 🤣 Citovat Premium - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.