Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Za sebe můžu říct že s touhle optimalizací problém nemám, pokud bude modem držet na kanále 128 který nekoliduje s žádnou okolní síti, tak jsem spokojený, naopak předtím měl modem neustále tendenci padat na ty čtyři základní kanály, které mě tady kolidují s mojí WI-FI AP, ještě kdyby to tak stejně fungovalo u souseda, který má také Compal a furt se mi plete do mých sítí, 

Na druhou stranu bych ale čekal že taková to optimalizace bude fungovat spíš při režimu automatického nastavení a já tam manuální, takže ten manuální mód pak trochu postrádá smysl.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Děkuji, samozřejmě podmínky, konkrétně bod 6.6 jsem si pročetl ale znění je obecné a neříká nic konkrétního , proto jsem se zde poptal na konktétnější info, co si pod tím představit. Děkuji za podrobnější rozšíření 👍

..

nicméně si myslím, že automatické vyhledávání optimálního kanálu na wifi by měla být vlastnost samotného modemu, ne vzdálená doplňková služba Vodafonu ... 🤔

Upraveno uživatelem Iceman06
  • Premium
  • Basic+
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Olmütz
  • Speedtest

Pokud máš zapnutou automatiku, nechť to VF optimalizuje. Pokud zapneš manuál, měl by operátor respektovat tvoji volbu. Osobně bych to automaticky považoval za žádost o zrušení doplňkové služby. Když už to tedy v podmínkách zmíněno je. Ono se takhle dá do podmínek natáhnout ledacos.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...