Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Centrum péče

Na jakém zařízení? 🙂 Změna proběhla (u někoho už dříve) na VTV Premium set-top boxu, psali jsme si o tom zde: https://www.techforum.cz/topic/62567-aktualizace-set-top-boxu/?do=findComment&comment=473034

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
  • Centrum péče

Ano, to bude ono, na menší část boxů jsme aktualizaci, která obsahovala tuto designovou změnu, nasazovali už v létě, teď probíhá další větší vlna aktualizací...

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Dobrý den, mám dotaz týkající se EPG programová nabídka, po nedávné zřejmě aktualizaci se změnilo barevné zobrazení ale hlavně zmizelo v nabídce od kdy do kdy je pořad vysílán i po rozkliknuti “i” o pořadu je tam pouze uvedena celková délka jeho trvání (např. 2h, 40min)

• Premium
  • -
  • Základní
  • Zyxel DX3300-T0
  • Havířov

Dobrý den, zároveň s touto změnou se mi objevila i jedna nepříjemná - při každé změně kanálu/posunu v pořadu naskočí obraz tak na 5 vteřin rozostřený a teprve potom se "zaostří". Má někdo podobnou zkušenost? Mám dvě různé televize na dvou různých místech s dvěma set-top boxy, dělá to na obou. Díky za zprávu!

• -
  • Super
  • Základní
  • Vodafone TV box Standard
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...