Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Setobox ten obyčejný nebo premium?Tak vyměnit za ten V.TV3 Ten to nedělá.Má sice mouchy (třeba dostat se k nahrávkám tak musím 4 krát ! zmáčnout tlačítko na DO) ale obraz nekazí rozmazáním.A přijde mi, že je i hezčí obraz, ale to je jen můj subjektivní pocit.

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV Premium
  • Teplice

Otřesné!!! Tak dnes se mi taky zaktualizoval Vodafone Box a mám pocit, že si tu z nás někdo dělá legraci. Jediná snad pozitivní věc je, že EPG se načítá rychleji, i pohyb v něm je rychlejší. To je pravda. Ale tím to končí a v klidu bych to oželel. To že EPG není průhledné, respektive průsvitné bych asi taky přežil, i když je to ošklivé jak noc. Kde je nějaká modernost? Ale chybějící začátek a konec pořadu v EPG? WTF? K čemu to EPG asi tak slouží? Přemýšlel u toho někdo?!? Rozmazání - do včerejška to fungovalo úplně v pohodě, nebyl žádný problém. Najednou, z ničeho nic, posun v nahrávce, začátek nahrávky, rozmazání a za chvíli srovnání. Co to jako je? Mám DVB-C a to jako vážně budeme testovat rychlost připojení? Na připojení 1Gbps? To si z nás Vodafone opravdu dělá legraci?

A dnes navíc pozoruji, nevím jestli je to všude nebo jen ČT 1, vždy krátký výpadek zvuku na necelou sekundu tak zhruba jednou za čtvrt až půl hodiny. Ale to je možná jen náhoda, zatím nemám TV puštěnou dostatečně dlouho, teď navíc i na jiné stanici. Tak uvidíme, jestli je to dočasné na ČT 1, technický problém na ČT nebo všude případně spojené s aktualizací TV boxu.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Vodafone TV STB
  • Praha

@honza265Mohu potvrdit, po aktualizaci boxu dochází k výpadkům zvuku asi na tu vteřinku, kdy se zvuk utlumí a pak zase naskočí, dělá to náhodně u více kanálů v nějakých náhodných intervalech 🤨

• Premium
  • Basic+
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Olmütz

Já mám ten první Box. Ale koukám, že mi za něj účtují 120,- místo 70,- Nikdy jsem to nekontroloval a za tuhle cenu bych měl mít ten nejnovější. Hmmm, takže asi budeme volat a ptát se... 😉

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Vodafone TV STB
  • Praha
před 12 minutami, honza265 napsal:

Já mám ten první Box. Ale koukám, že mi za něj účtují 120,- místo 70,- Nikdy jsem to nekontroloval a za tuhle cenu bych měl mít ten nejnovější. Hmmm, takže asi budeme volat a ptát se... 😉

První je asi ten základní, co nejde připojit přes wifi?A vlastně jiný rozdíl by tam být neměl.Tak ten by měl být za 70kč, druhý neboli prémiový co má připojení přes wifi je za 120 kč stejně jako ten TV3.Ty starší boxy chtěli vzhledově přispůsobit tomu novému, proto ty grafické změny.

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV Premium
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...