Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ve vyúčtování je napsáno: VTV set-top box Premium G2_B a v menu je : Nahrávky v cloudu. Když na dálce zmáčknu červené R začne nahrávání. A platím 120 měsíčně za pronájem.

• Super
  • Premium
  • Family
  • Vodafone TV box Premium
  • Praha

Tak jestli se chceš zbavit toho rozmazání tak si vem ten novější  box VTV3.Má sice taky chyby, třeba nemá extra tlačítko na nahrávky (musí se přes menu), ale je o trochu lepší a rychlejší.Já používám často posun vpřed tak jsem si na to rozmazání nezvyknul a vzal ten VTV3 a mám klid.

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV Premium
  • Teplice
V 15. 11. 2024 v 9:33, Ondra - Vodafone napsal:

Jak už tu zaznělo, toto je požadované chování a týká se set-top boxů připojených pouze k internetu (těch, které nejsou propojené koaxiálním kabelem se zásuvkou a nepřijímají DVB-C). Po zapnutí set-top boxu nebo přepnutí na jiný kanál dochází nejprve k nastavení nižší kvality obrazu, proto vidíte pořad neostrý. Během chvilky dojde k úpravě na vyšší kvalitu podle rychlosti vašeho připojení. Z mé zkušenosti to jsou tak 2-3 sekundy. Tuto funkci (adaptivní bitrate) používáme, protože zaručuje lepší výkon a rychlejší pohyb v prostředí set-top boxu. 

nám to dělá i standartní set-top box připojený přes koaxial

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Praha

Já měl taky ten box přes koax, ale to rozmazání je jen při posunu programu nebo nahrávky vpřed a vzad a spuštění.Při přepínání programů se to nerozmazávalo.

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV Premium
  • Teplice

službu prý mám nastavenou správně, ale pořád to nejde, tak nevím,  toto jsem již řešil s podporou.

TV3 box, sice při přepínaní nezhoršuje obraz, ale asi také jede jen na data, asi bude muset technik nějak přenastavit

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Praha

Zdravím,  zpozoroval jsem,  že pri přerušení nahrávky se neukládá,  kde bylo přerušeno.

Následné pokračování není možné a musí pořad spustit od začátku. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV box Standard
  • Ostrava-město

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...