Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Však jo, jsem taky staromódní, taky koukám živě na publicistiku a koukám na ni přes VTV na Apple TV  na normální televizi 🤷🏻‍♂️

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
  • Speedtest

Mojí sedmdesátiletí rodiče koukají také na lineární vysílání, ale zároveň běda jak nefunguje zpětné zhlédnutí a oni se nemůžou kouknout na svůj oblíbený pořad třeba s hodinovým zpožděním, nebo tak aby nemuseli koukat na reklamy, dokonce můj otec přišel na to jak do jisté míry obejít nemožnost přetáčení vpřed na Primě 🙂

Byly časy když jsem taky všechno nahrával tak jako o tom mluví Adolf a většinou to ale skončilo tím že jsem měl po čase plný disk a nebylo už to kam ukládat,  momentálně si nedokážu představit že bych se k tomu ještě vracel, zpětné zhlédnutí mě plně vyhovuje a možnost že si tam člověk občas i něco nahraje a vydrží to tam dýl než 7 dní je taky fajn.

Takže každý si to řeší po svém tak jak mu to vyhovuje a asi nemá smysl se tady o tom nějak dohadovat, protože už jsme se opravdu hodně odchylili od původního tématu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...