Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

A co když ta informace přijde v lednu s vyúčtováním?I kdyby informovali v listopadu,že Voyo končí,tak většina lidi by se stejně 1.2 divila,že jim Voyo nejde

Upraveno uživatelem namec
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Já jsem to zaznamenal v mediáři https://www.mediar.cz/nova-stahuje-voyo-z-nabidek-t-mobilu-i-vodafonu-necha-ho-jen-u-sve-o2-tv/, každopádně určitě chceme náhradu a mně velmi chybí Premier sporty 🙂

• Basic Fibre
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box
  • Praha Zlín

My,já,zákazník 1 chceme....😀.Vodafone ani žádný jiný operátor 100% negarantuje programovou skladbu a různé doplňkové služby po celou dobu jejich využívání.Jednou tv stanice přestane vysilat,podruhé se operátor nedohodne s vysilatelem.Jestli vám Voyo tak chybi,zaplať te si ho napřímo.Je to v podstatě cena za jeden oběd v restauraci či jedna krabicka cigaret.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Tak na Premier Sporty můžem zapomenout když je to jako exkluzivita u konkurence.Taky bych chtěl O2 Fotbal u vodafonu.

Kde psal, že mu tak moc chybí?A třeba na obědy nechodí a nekouří.

Počkáme si na náhradu a hlavně změny cen směrem dolu tv služeb.

Upraveno uživatelem dad18
  • Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV 3 box
  • Teplice
před 15 minutami, namec napsal:

My,já,zákazník 1 chceme....😀.Vodafone ani žádný jiný operátor 100% negarantuje programovou skladbu a různé doplňkové služby po celou dobu jejich využívání.Jednou tv stanice přestane vysilat,podruhé se operátor nedohodne s vysilatelem.Jestli vám Voyo tak chybi,zaplať te si ho napřímo.Je to v podstatě cena za jeden oběd v restauraci či jedna krabicka cigaret.

Jako jasně, ale zákazník si může vybrat. Momentálně připlácíme Premier sporty v plné Magentě TV za 199,-, takže velký boj o zákazníka začíná.

Upraveno uživatelem Michal Kourek
  • Basic Fibre
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box
  • Praha Zlín

To máš pravdu,zákazník si vybere službu,která mu nejvíce bude vyhovovat.Ale nebudu tady vypisovat  odebrali jste Voyo,dodejte adekvátní náhradu.Jinak taky napiš,že máš Magentu za 199 kc na prvních 6 měsíců.A co pak?

Upraveno uživatelem namec
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Mám Vodafone TV rád a jsem loajální. Každopádně programová nabídka je poslední dobou čím dál slabší a nereaguje na současné potřeby trhu pružně a někdy vůbec.  Programová skladba nemusí být složená z luxusních kanálů, ale některé kanály prostě trh vyžaduje. Určitě děkuji například za zařazení Praha TV. Za 6 měsíců budu platit Premier sporty jinde. Předtím jsem platil sportovní balíček Telly. 🙂

Upraveno uživatelem Michal Kourek
  • Basic Fibre
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Praha Zlín

Osobně preferuji DVB-C technologii před IPTV zejména u sportovních kanálů a věřím, že DVB-C se udrží další roky. Ostatním členům rodiny je to jedno.

• Basic Fibre
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Praha Zlín

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...