Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já osobně mám oboje tak můžu srovnávat.  Jako hlavní jsem přešel  k Magenta TV. Mám plnou nabídku za 600 Kč. Funguje naprosto perfektně, programová nabídka velmi pestrá,  dle mého názoru nejlepší na trhu. Bez těch Premiér sportů bych nemohl být.  Mužský tenis v současné době má tři české tenisty,  kteří mají velmi slušnou kvalitu. U Vodafone mám základní nabídku plus Prima+ za velmi solidních 175 Kč.  Tato kombinace mě vyhovuje,  ale za mě lepší je Magenta TV. 

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl

Magenta TV má určitě lepší programovou skladbu. Kvalita obrazu je sice slušná, ale s DVB-C to prostě nejde srovnávat :-). Rychlé kamery, sportovní přenosy, na lepších TV - třeba na OLEDECH to vidíte, že je IPTV mlhavější, rozmazanější, kostičkovanější v detailech, apod. Kvalita obrazu v IPTV Magenty kolísá. Telly mi připadá stabilnější. Grafické rozhraní a systém jako takový je v Magentě přehlednější, větší písmo, lepší EPG apod., ale obecně není moc uživatelsky příjemné a má častější chyby. Osobně jsem spokojenější s Vodafone TV set top boxem a s DVB-C. Jednoznačně bych přál DVB-C větší sportovní nabídku, se 4K HDR a klidně vyšší cenou. Doplácíme Premier sporty a Canal sporty (včetně exkluzivní dvojky) a milion dalších streamovacích aplikací, začínám se v tom ztrácet 🙂.

• Basic Fibre
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box
  • Praha Zlín

Ty důvody jsou čtyři.  Manželce Vodafone TV vyhovuje na ovládání.  Jsou tam stanice Mezzo Live a Mezzo.  Rád si někdy poslechnu vážnou hudbu a ty stanice jsou kvalitnější než konkurenční co má Magenta TV.  Někdy dostanu chuť poslouchat vážnou hudbu a tam pokládám Vodafone nabídku lepší.  Prima + premium mám za 26 Kč a poslední důvod,  mám k tomu výhodně pevný internet a nechci do toho zasahovat.  Jak vidíš těch důvodů je hodně. 

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl
  • Centrum péče
V 30. 11. 2024 v 16:08, Michal Kourek napsal:

Zůstane prosím aplikace Voyo v set top boxech?

Pravděpodobně nezůstane.

V 30. 11. 2024 v 18:17, kautskym napsal:

a co bude tedy místo VOYO ?

Budeme informovat, jakmile budeme mít novinky.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Tak to je teda góól.. Ale moment, stanice National Geographic HD + National Geographic Wild HD jsou napsané, že jsou v balíčku Family.Takže ho jen z balíčku papírově vyndají aby si za něj mohli počítat 70 kč navíc?To znamená, že nepřidají žádný nový kanál, ale jen to o těch 70 kč zdraží?Tak to je majstrštyk.

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV 3 box
  • Teplice

Specifický trh no. Zatímco jinde se snaží a přidávají zákazníkům třeba Hulu, Paramount+ nebo vlastní prémiové kanály, u nás je to Nat Geo Wild. 😁 Zatímco jinde mají Nutellu plnou oříšků, u nás je plná cukru. Jsme prostě specifický trh. 🤷

• Basic
  • Red Basic
  • -, Základní
  • -, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...