Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 11 minutami, dad18 napsal:

Jak nemáte potvrzeno?A co tedy znamená to u balíčku Family - Předplatné National Geographic Wild V ceně.Dříve tam bylo voyo.Nebo jsem blbej a slepej jen já?

image.thumb.png.a67b2cb6aac23bb5cba3a6cc4f57e6e0.png

Prostě vyměnili obrázek. Ne všude jsou obrázky dokonce vyměněné, já mám v appce "Můj Vodafone" u balíčku "All in One" nejen Voyo, ale dokonce pořád "Premier sport", který mi vážně strašně moc chybí a v appce mě irituje 😄 , když ho musím platit jinde 😄

Screenshot_20241211_141550_My Vodafone.jpg

• Basic Fibre
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box
  • Praha Zlín

Aha, no já koukám na doufám že oficiální a originální stránky vodafonu kde právě ten obrázek a popisek voyo vyměnili za ten National.. Takže to není směroplatný jak mi říkala Máňa?

Takže si tam můžou psát co chtějí a klamat tím potencionální zákazníky?Takže jim nemám věřit že nabízejí Prima+, Max ?

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV 3 box
  • Teplice

To by bylo přece ještě horší nalákat lidi ke koupi balíčku s voyo když už vědí že ho za měsíc vypnou.A že je to tam jen dočasně je napsáno kde?Koupíš si v dobré víře balíček a za dva měsíce ti zruší ten bonus protože to bylo dočasně jen se nám to tam nechtělo psát?

Jestli to je forum placené vodafonem a nesmí se tu vodafon kritizovat tak mě zaražte nebo mi to napište.Jinak mi to tu přijde že je vše u vodafounu růžové a ten kdo napíše jinou barvu je dezolát.

Upraveno uživatelem dad18
  • Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV 3 box
  • Teplice
  • Centrum péče

Tento kanál je součástí Family balíčku delší dobu, nejde tedy o novinku, jen o zvýraznění té informace. A nemám teď žádnou zprávu o tom, že by to mělo znamenat něco jiného. Protože Voyo na konci ledna skončí, tak ho postupně přestáváme ukazovat (což bude postupný proces, protože stránek je hodně).

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

To je hrozný kličkování a nepřiznání chyby nebo hlouposti.Všechny balíčky mají něco navíc, nějakou placenou službu jako je prima+, max, nova.Takže jen balíček family nemá žádnou placenou službu navíc a stojí stejně?

Když si ho dnes koupím tak tam voyo určitě nebude.Tak co je tedy ta přidaná hodnota k balíčku Family?

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV 3 box
  • Teplice

Ale stejně jako nejsou ceny či slevy "trvalé", tak nemusí být ani programová nabídka trvalá a závazná.

Přece se může kdykoliv a cokoliv změnit a stačí to pouze oznámit.

Což Vodafone splnil už minimálně na webu a jistě na dalších oznámeních pracuje.

image.thumb.png.78de504ed48c38003aa0154a30e27462.png 

Upraveno uživatelem Technikus
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
před 8 hodinami, dad18 napsal:

...

Jestli to je forum placené vodafonem a nesmí se tu vodafon kritizovat tak mě zaražte nebo mi to napište.Jinak mi to tu přijde že je vše u vodafounu růžové a ten kdo napíše jinou barvu je dezolát.

Růžový/Fuchsový tady ne 😄 Tady jen červeně/rudě. Jinak objektivní kritika i když se nelíbí se cení. Ne, že by to hned něco zmohlo/změnilo, ale kdo jiný by měl dávat zpětnou vazbu než skutečný zákazník?

A fórum je vlastněné Vodafone.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Sice Voyo v nabídce Vdf končí, ale zase bude aspoň příští rok dražší 🙂

https://www.lupa.cz/aktuality/nova-pristi-rok-zdrazi-pristup-na-voyo/

Upraveno uživatelem Komár
  • Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...