Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Mně osobně chybí Premier sporty. Mužský tenis budu určitě někde doplácet.

• Basic Fibre
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box
  • Praha Zlín

Nebylo by nejlepsi, kdyby VF sam nic nepridaval a nabidl nejaky seznam programu, aby si kazdy mohl vybrat? Predpokladalo by to samozrejme snizeni ceny zakladniho balicku. Takhle nam VF vnuti neco, na co se ani nahodou nechci divat a platim za to. Napr. Voyo jsem pustil asi snad trikrat za celou dobu, co si ho platim 😞

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

Taky se Voyo neplatí, stejně jako HBO Max u jiného balíčku. Neplatí se samostatně jako služba. 

Takže není moc na výběr. 

Ale třeba základní balíček Vodafone TV lze s i bez Prima+ a má to i vliv na cenu. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Fakt jde pořídit Vodafone tv bez Primy+ a tím pádem levněji? Na stránkách to nemají a po telefonu mi bylo řečeno, že bez Primy+ to nejde.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

A jak to má ten Vodafone pěkně mazaně udělaný ty svoje stránky, že. Všude tam jen píšou o základní tv jen s prima+  nikde tam možnost bez ní není. A odkaz na ceníky jsou taky tak mazaně schovaný, že normální uživatel se k nim nedostane.

No a proč mi slečna říkala, že možnost mít Vodafone tv bez prima+ nejde se už dnes nedozvíme.

Proč tam tedy nemají obě možnosti uvedené na hlavní stránce?!

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

Psalo se tady že Základní balíček bez Prima + může získat zákazník který přechází ze starých TV balíčků na ty nové, ale nový zákazník už tuto možnost nemá.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...