Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 23 hodinami, Marek-26 napsal:

šlo, nemuseli vymýšlet nic 🙂 A kvůli 0,004% zákazníkům, kteří využívají Apple TV se asi také nepřetrhnou s něčím, co bude fungovat na této platformě. 

Tak přesně kvůli podobnému arogantnímu postoji, který evidentně jede celý Vodafone jsem jej kompletně se všemi službami opustil

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
před 4 hodinami, retron napsal:

Tak přesně kvůli podobnému arogantnímu postoji, který evidentně jede celý Vodafone jsem jej kompletně se všemi službami opustil

Tak aplikaci Prima+ pro Apple TV těžko vyvíjí Vodafone, že? Tady pláčete na špatném hrobě. Chtělo by to se trochu zklidnit. 😉

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Vodafone TV STB
  • Praha

Prima+ stejně jako Voyo je mi fuk, ale to odříznutí jakékoliv podpory Applu po migraci na Vodafone a tváření se že to je minorita.

A podporu AppleTV jako poslední, když pominu O2 ale tam je to záměr.

Spíš jde celkově o ten přístup Vodafone k zákazníkovi, tohle nejde, tohle systém nedokáže. Myslím, že je to je vidět ve více tématech, ať už co se týče VTV a legendárních chybových kódů tak ty tyjátry ohledně modemů a vrchol je asi to restartování všech služeb při změně nabídky. Můj případ kdy mi zrušili i TV vč. 4 CA modulů ikdyž jsem přecházel pouze s internetem už ani řešit nehodlám.

Upraveno uživatelem retron
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Praha

informace Vaše předplatné skončilo mě přišlo 6 krát od 0:30 do 2:52 hod.

jinak ta Prima + nemá takové kvality ,filmy má lepší VOYO.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
před 9 hodinami, retron napsal:

Spíš jde celkově o ten přístup Vodafone k zákazníkovi, tohle nejde, tohle systém nedokáže. Myslím, že je to je vidět ve více tématech, ať už co se týče VTV a legendárních chybových kódů tak ty tyjátry ohledně modemů a vrchol je asi to restartování všech služeb při změně nabídky. Můj případ kdy mi zrušili i TV vč. 4 CA modulů ikdyž jsem přecházel pouze s internetem už ani řešit nehodlám.

Přesně tak. To není o Apple (ačkoliv o tom by se dalo diskutovat dlouho, Apple český VDF zjevně nenávidí a snaží se mu házet klacky pod nohy - to byla ironie, kdyby to náhodou někdo nepochopil), to je o celkovém přístupu. VTV nefunguje pořádně na žádné platformě, korunu tomu dává naprosto ujetej EPG koncept, kdy se všechno řídí přes EPG a nikoho nezajímá, že to podstatný je člověk, co se chce dívat. I ta naprosto tragická O2 TV funguje v mnoha ohledech výrazně lépe. Jediná výhoda VTV je počet povolených zařízení a počet souběžných streamů - což bohužel kompenzuje naprostá šílenost VTV jako takové. Svět chybových hlášek opouštím a jsem rád, že jedna hloupá poznámka tady mě dostrkala k rozhodnutí, které jsem odkládal až moc dlouho.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6

Taky jsem neměl. V pátek v 00:06 mi přišel email o tom, že kupón naleznu v samoobsluze. Nebyl tam. Volal jsem po obědě na infolinku a spustili mi přidání kuponu znovu, přišla mi tentokráte vedle dalšího emailu i smska a do 10 minut jsem kupon měl (operátor mi tvrdil, že může přijít až do 7 dnů..)

Nepůsobilo to úplně profesionálně, ale podařilo se hnedka vyřešit.

Upraveno uživatelem 1woko
  • Premium
  • Super
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...