Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, 1woko napsal:

Taky jsem neměl. V pátek v 00:06 mi přišel email o tom, že kupón naleznu v samoobsluze. Nebyl tam. Volal jsem po obědě na infolinku a spustili mi přidání kuponu znovu, přišla mi tentokráte vedle dalšího emailu i smska a do 10 minut jsem kupon měl (operátor mi tvrdil, že může přijít až do 7 dnů..)

Nepůsobilo to úplně profesionálně, ale podařilo se hnedka vyřešit.

Komáre, co zkusit tenhle postup?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

Tak já tam mám jenom Max a Netflix. Ale já to nepoužívám, tak je mě to fuk. 

Já měl ale za to, že to hromadně po nějakém automatickém zadání odejde všem. Ale asi to funguje nějak podobně, jako s tímhle dárkem:

2025-02-01_154927.jpg

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

V mailu píší, že to tam najdeš, tak jsem jen psal, že to tam není. A nejsem jediný. Chtěl jsem to jen zkusit, když mě o tom informují, ale u Vdf to nějak v poslední době nešlape. Takhle banálními činy si kazit reputaci.

A proč mám někam volat a zapojovat do toho další lidi, když úkol zněl jasně podle mailu :-)

Screenshot_20250201_155409_Email.jpg

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha

Asi pak stalo to opravit je tam ještě Premier sport i Voyo

IMG_0681.jpg

Tak kupon prima + na 3 měsíce se u známého objevil pokud má starý tarif Vodafone TV bez + a bez AllinOne 

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Centrum péče

@Komár@Ivo MašekPěkný den, podívejte se prosím do webové verze Můj Vodafone, kupon byste tam měli najít v nastavení služeb k Vodafone TV v části Aplikace třetích stran. Může se stát, že v mobilní aplikaci vidět nebude, ale na webu je.

@kautskymDíky za upozornění, aktualizace se nejspíš projeví až v další verzi appky, kolegům jsem to sepsal. 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Já skoro výlučně používám pouze webovou verzi (PC, Notebook). Mobil v nouzi. A tam mám opravdu pouze Max a Netflix. To je vše. Nic jiného tam není. 

Já to stejně nevyužívám,  tak se po tom nepídím. Ovšem je tady řada jiných, kteří mají zájem - a mají zatím smůlu.

Proto jsem výše připomněl tu anabázi s tím vánočním dárkem za věrnost. Předpokládám, že ten systém rozesílání zřejmě bude podobný.

Upraveno uživatelem Ivo Mašek
  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

Dobrý den, Na televizi přes CAM modul mi funguje pouze BBC, Filmboxy nenabehly ani po obnovení programové nabídky. Přes Android apku toho funguje více, ale přesto některé programy také nefungují- figtbox, fastbox, docubox. Mám balíček Family. Očekávají se během dneška ještě nějaké úpravy (opravy nastaveni) nebo mám napsat na support? 

• 150 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • CAM
  • Praha

Začínám mít pocit,že zaměstnanci VF maji vlastní webovky a app.kde je vše zalité sluncem a strašně se diví,že jim zákazníci píši,že oni maji nějaké problémy.Třeba chybně  číslování stanic.Toto jsem řešil s VF už před víc jak rokem,ještě když jsem využívaljejich služby.Očividně do teď nevyrešeno.O epg nemluvě.

Upraveno uživatelem namec
  • Haha 1
  • Smutný 1
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...