Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

@Ondra - VodafoneDěkuji za radu. Ale já se tam dívám přes web, protože s appkou mívám často problém se tam vůbec dostat, natož tam něco hledat 😄 Obdivuji vaši trpělivost v odpovědích a být snad přesvědčen, že Vdf to dělá vše dobře, ale jen my jsme debilové co si to neumí najít 😄 Berte to s nadsázkou. Já bych to dělat nemohl, když bych vnitřně věděl, že to stojí za bačkoru.

Hezký den.

image.thumb.png.c383feb6470c6ed17b4b355302f3623b.png

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha

Jak dlouho by byl zamněstnanec Vodafonu kdyby napsal, že stojí za prd a je samá chyba?😀 Ale taky mi vadí věčné sliby, že něco v budoucnu se opraví a zlepší. A všichni víme, že už to tak zůstane, viz chybějící časy u EPG. (Čím déle to bude trvat, tím rychleji si lidi zvyknou, smíří se s tím a nic se opravovat nemusí)

Máme ale možnost jít jinam. Já i přes ty chyby zatím zůstávám dokud to je pro mě výhodné. Zatím...

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

Určitě volat jestli nepomohl restart nebo tovární nastavení a máš na ty programy nárok. Třeba ani nemáš, to nikdo neví když to nemáš vyplněný a nenapíšeš jaký balíček si platíš.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

Ve Family balíčku mi jede:

FilmBox Premium HD, FilmBox Extra HD, FilmBoxStar, FilmBox Family, BBC Earth, BBC First

a nejede:

Fast&Funbox, Fightbox, Docubox

Zvláštní, že to má každý jinak...

• -
  • -
  • -
  • -
  • n/a
  • Centrum péče

@KomárDíky za screen, tady by měl kupon být, takže pokud ho nevidíte a máte Family nebo ALLinONE, tak nám prosím buď zavolejte na 800770077, nebo napište přes https://tam.je/forum, abychom to mohli řešit. Omlouvám se za komplikace.

A mimo téma - rozhodně nemám problém s tím říct, že se někde stane chyba, konkrétně ve věci prima+ kuponů ale nemám zatím žádné info o tom, že by šlo o větší plošný problém (což nevylučuje individuální chyby). Proto je potřeba případný chybějící kupon řešit individuálně. 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
před 2 hodinami, Pišta napsal:

Mám balíček Family a vycházím z tohoto:

image.png.d3b6d66bb4258a1af224835770dbeb41.png

Jde mi o to, zda to vůbec někomu funguje...

Zdravím, jsem tu nově, tak se omlouvám jestli něco píšu blbě. Aplikace funguje BBC, všechny Film Boxy, nic víc

TC na CA modul jen BBC (oboje), žádné Family boxy ani Dokubox apod.  

• Super
  • -
  • Family
  • CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...