Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Aha, tak změna, to co funguje na webu nebo appce nemusí fungovat v televizi:

Family balíček:

Web a Appka - funguje: FilmBox Premium HD, FilmBox Extra HD, FilmBoxStar, FilmBox Family, BBC Earth, BBC First

Web a Appka - nefunguje: Fast&Funbox, Fightbox, Docubox

TV - funguje: BBC Earth, BBC First

TV - nefunguje: FilmBox Premium HD, FilmBox Extra HD, FilmBoxStar, FilmBox Family, Fast&Funbox, Fightbox, Docubox

Já ty procesy ve Vodafonu asi nikdy nepochopím, tvl.

• -
  • -
  • -
  • -
  • n/a

Fast&Funbox, Fightbox, Docubox - taky mi nefungujou na VTV 3. Ten FightBox mě nezajímá, tam je mi to jedno. Ale z pricipu by to běžet mělo. Ostatní zmíněné a přidané fungují.

Takže zopakuji Ondrovi - Vodafone, co tu teď zrovna je, jak vidím - máme tedy individuálně volat na linku nebo se hromadně pošle nějaký update programových nabídek? Jak je vidět, je to hromadný problém, restart evidentně nepomáhá, obnovu programové nabídky já třeba v Můj Vodafone nemám nebo jsem nenašel.

Upraveno uživatelem honza265
  • Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Praha
před 3 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:

@KomárDíky za screen, tady by měl kupon být, takže pokud ho nevidíte a máte Family nebo ALLinONE, tak nám prosím buď zavolejte na 800770077, nebo napište přes https://tam.je/forum, abychom to mohli řešit. Omlouvám se za komplikace.

A mimo téma - rozhodně nemám problém s tím říct, že se někde stane chyba, konkrétně ve věci prima+ kuponů ale nemám zatím žádné info o tom, že by šlo o větší plošný problém (což nevylučuje individuální chyby). Proto je potřeba případný chybějící kupon řešit individuálně. 

Už jsem to shodou okolností vyřídil před chvílí na pobočce. Po návštěvě u vás a zásahu slečny, se to tam už objevilo. Samo se to ale neopraví.

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...