Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Aha, tak změna, to co funguje na webu nebo appce nemusí fungovat v televizi:

Family balíček:

Web a Appka - funguje: FilmBox Premium HD, FilmBox Extra HD, FilmBoxStar, FilmBox Family, BBC Earth, BBC First

Web a Appka - nefunguje: Fast&Funbox, Fightbox, Docubox

TV - funguje: BBC Earth, BBC First

TV - nefunguje: FilmBox Premium HD, FilmBox Extra HD, FilmBoxStar, FilmBox Family, Fast&Funbox, Fightbox, Docubox

Já ty procesy ve Vodafonu asi nikdy nepochopím, tvl.

• -
  • -
  • -
  • -
  • n/a

Fast&Funbox, Fightbox, Docubox - taky mi nefungujou na VTV 3. Ten FightBox mě nezajímá, tam je mi to jedno. Ale z pricipu by to běžet mělo. Ostatní zmíněné a přidané fungují.

Takže zopakuji Ondrovi - Vodafone, co tu teď zrovna je, jak vidím - máme tedy individuálně volat na linku nebo se hromadně pošle nějaký update programových nabídek? Jak je vidět, je to hromadný problém, restart evidentně nepomáhá, obnovu programové nabídky já třeba v Můj Vodafone nemám nebo jsem nenašel.

Upraveno uživatelem honza265
  • Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Praha
před 3 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:

@KomárDíky za screen, tady by měl kupon být, takže pokud ho nevidíte a máte Family nebo ALLinONE, tak nám prosím buď zavolejte na 800770077, nebo napište přes https://tam.je/forum, abychom to mohli řešit. Omlouvám se za komplikace.

A mimo téma - rozhodně nemám problém s tím říct, že se někde stane chyba, konkrétně ve věci prima+ kuponů ale nemám zatím žádné info o tom, že by šlo o větší plošný problém (což nevylučuje individuální chyby). Proto je potřeba případný chybějící kupon řešit individuálně. 

Už jsem to shodou okolností vyřídil před chvílí na pobočce. Po návštěvě u vás a zásahu slečny, se to tam už objevilo. Samo se to ale neopraví.

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha

Tak jsem napsal na podporu, ohledně nefunkčních programů Filmbox  (stejný problém jako mnoho jiných, třeba Pišta).A přišla  mi odpověď (č. 2194263) ať si znova naladim programy. Hold dobrá rada nad zlato. Tak nevím jestli se smát nebo brečet...

• Haha 2
  • Smutný 1
  • 150 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • CAM
  • Praha
  • Centrum péče

@JPLDobré odpoledne, z vaší první zprávy totiž nebylo patrné, zda jste ruční ladění prováděl. Kolegyně vám hned v první odpovědi psala i to, že kdyby se programy neobjevily ani po novém ručním naladění, ať dáte vědět, abychom to řešili. To jste udělal, díky za to, už jsme vše předali. 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

U mě to samé. CA modul, balíček TV Family: 

BBC Earth, BBC First - funkční 

FilmBox Premium HD, FilmBox Extra HD, FilmBoxStar, FilmBox Family, Fast&Funbox, Fightbox, Docubox - nefunkční (jsou naladěny, ale jsou kódovány)

• Super
  • -
  • Family
  • CA modul
  • Praha

Takže to vypadá na problém jen u Conaxu? Tedy CA moduly a boxy s kartou (Kaony, Handany...)? Nebo má někdo kombinaci funkční BBC a nefunkční Filmbox i na jiné "platformě"?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Centrum péče

Už mám potvrzeno, že v případě starších boxů nebo CA modulů nemusejí být některé nově zařazené programy funkční, na opravě už pracujeme. Prosím tedy o strpení.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...