Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 19 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:

@Honza B @ludekUPC Oprava proběhne v noci na sobotu, takže zítra by už vše mělo běžet 🙂  

Slibem nezarmoutíš. 🙂  Ani mě to nejde!!!  😅 🙁

• Basic
  • -
  • Family
  • Compal CH7465
  • Praha

DVB-C s CA kartou po obnově programové nabídky už snad všechny nové programy fungují. Zajímalo by mě kdy budou opraveny i ostatní modifikace Vodafone TV (mobil Android, prohlížeče atd) kde chybí některé nové programy. Další připomínka, kdy bude opraven přehled programů?

• Super
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10
před 2 hodinami, Pavel m napsal:

já jsem se ptál jestli bude nějaká aktualizace té aplikace na TV LG ? To taky vím ,že titulky nefungují. Hold to bude chtít titulky na programech BBC napevno dát .Jako jsou na programech Film Europe .

Běž se vyfotit s těmi titulkami napevno.  Vyhoď ten krám a kup si TV, která je podporuje.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA

VTV 3 po znovunaladění taky nefunguje. Všechny "FilmBoxy" a oba BBC jedou v pohodě stejně jako včera, DocuBox, Fast & Fun Box, FightBox, stále nefungují - hláška Prozkoumejte předplatné (mimochodem taky hezká češtinářská hláška).

Jako je to fakt super, že si z nás Vodafone dělá beta testery, ale už mě to fakt nebaví. Ne, že by na těch stanicích vysílali kdovíco bůhví jak úžasného, ale tady jde o princip. Jednou to platím, tak chci, aby to fungovalo. Nebo by se Vodafonu líbilo, kdybych mu platil jen podíl tarifu podle toho, na kolik stanic a jak dlouho se dívám? Nelíbilo. Máš tarif, tak ho plať. Ano, mám tarif, platím ho, tak chci, aby fungoval kompletně a ne jen něco. Už s tím opravdu něco udělejte! Ty opravy metodou pokus-omyl k ničemu evidentně nevedou.

Upraveno uživatelem honza265
  • Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Praha
5 hours ago, cvancara said:

Běž se vyfotit s těmi titulkami napevno.  Vyhoď ten krám a kup si TV, která je podporuje.

Nebo ještě lépe - místo peněz za novou TV si zaplatit pár hodin jazykovky, naučit se angličtinu na úroveň šikovnějšího školáka (protože nic víc opravdu potřeba není) a sledovat též bez titulků 🤣

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

Proto je tak skvělá ta možnost volby, kterou tu někteří tak zoufale odmítají a snaží se všem vnutit titulky v češtině napevno - i těm, co je nechtějí, nepotřebují, nebo chtějí či potřebují jiný jazyk.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

Jasně,  já byl první co se ozval proti titulkám na pevno. Ale jen jsem se bál aby si jen nechtěl zrušit celkově titulky  když píšeš -mne třeba titulky u pořadů v angličtině jen obtěžují -

😀 Já už do školy jít nechci.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...