Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ne, jen reaguji na absurdní blbost (titulky napevno), co tu navrhoval někdo jiný, jinou absurdní blbostí - pro odlehčení situace 🙂 Já se vzdělávám rád i dávno po škole, ale nutit nic nikomu rozhodně nebudu.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

Hmmm, další radost. Kromě těch nefunkčních programů, co už byly zmíněné, se mi sice vrátil v aplikaci kupón na Prima+, ale pro změnu prý nemám aktivní žádný STB. Prý mám počkat, až mi přijde domů. Přitom přes něj právě koukám na TV :-))) O nic jsem nežádal, nikam jsem nevolal. Já fakt nemůžu...

• Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Praha
  • Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Centrum péče

Oprava chybějících nových programů v balíčku Family proběhla v sobotu:

Je možné, že bude potřeba provést obnovení programové nabídky. Týká se hlavně CA modulů nebo starších boxů, návod zde: https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/obnova-programove-nabidky/

Kdybyby nové programy nešly u novějších typů boxů, měl by pomoci restart boxu (vypnutí a zapnutí), případně provedení továrního nastavení přes menu. Návod zde: https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/vodafonetv-nefunkcni/.

Titulky v aplikacích pro Samsung a LG TV

Mrzí mě to, ale v tomto případě jde o trvalý stav, pokud potřebujete titulky v živém vysílání, doporučujeme pro sledování Vodafone TV využít jiné cesty.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
  • Centrum péče

@JPL Zprávu jsem k prověření předal, ale pokud budete mít tu možnost, zavolejte nám na 800770077 nebo napište přes https://tam.je/forum, abychom to předali k řešení přímo na základě vašeho příkladu. Díky. 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Před hodinou, JPL napsal:

Nové programy -docubox, fightbox, fastbox stále nefungují na aplikaci Android. Jaký restart je doporucovan v tomto případě? Na CAM v televizi již vše funguje.

Aplikaci odhlásit a přihlásit. A programy by se měli chytnout 

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Ani po odhlášení a přihlášení tyto tři programy nejdou i když v v nabídce seřazení programů jsou. Asi nejdou ani v Google prohlížeči.

• Super
  • -
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10
před 7 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:

Oprava chybějících nových programů v balíčku Family proběhla v sobotu:

Je možné, že bude potřeba provést obnovení programové nabídky. Týká se hlavně CA modulů nebo starších boxů, návod zde: https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/obnova-programove-nabidky/

Kdybyby nové programy nešly u novějších typů boxů, měl by pomoci restart boxu (vypnutí a zapnutí), případně provedení továrního nastavení přes menu. Návod zde: https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/vodafonetv-nefunkcni/.

Titulky v aplikacích pro Samsung a LG TV

Mrzí mě to, ale v tomto případě jde o trvalý stav, pokud potřebujete titulky v živém vysílání, doporučujeme pro sledování Vodafone TV využít jiné cesty

@Ondra - Vodafone, restart VTV 3 nepomohl, vypnutí z elektřiny nepomohlo, tovární nastavení nepomohlo. Stále stejná hláška Prozkoumejte předplatné, atd. Jen si holt teď zase budu muset půl hodiny hrát s vlastním řazením stanic, abych to měl jako předtím. Ach jo... 😞Jo, a odhlášení a přihlášení v aplikaci na androidu v telefonu taky nepomohlo. Stanice viditelné, ale nefunkční. Co mi tedy poradíte teď?

Ondro, nezlobte se na mě, ale mně to prostě nedá. Vím, že Vy konkrétně za to nemůžete. Ale holt frustrace. To je fakt zoufalý. Přidání pár stanic do tarifu a takový s prominutím voser s tím. Žil jsem ve Švédsku, měnil jsem si tarif, respektive přidával balíček sportovních stanic a nemusel jsem nic. Po zapnutí STB se tam samy automaticky objevily a fungovaly v podstatě ihned. Tady se to řeší už víc jak 14 dní, u každého uživatele se to projevuje jinak a vyřešené to není dodnes. Ale tak co, platíme, že, tak o co jde. Pár křiklounů a zbytek to ani neřeší.

• Premium
  • -
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...