Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

@retronNa 1 klik, ne? Já dnes rušil předplatné a myslím, že jsem procházel procesem zrušení snad 6 obrazovek 😄Nejlepší byla otázka, jestli se někdy vrátím - určitě ano, spíše ano, spíše ne, určitě ne 😄 

• Basic
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Praha Zlín

Tak oni ostrouhali inu o2 od 1.2. nema voyo také 😅

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Ono to bude jednoduché, na Nově asi počítali s tím, že pokud zruší předplatné zákazníkům u VF, TM i O2, tak se jim nahrnou na klasické předplatné. A ono asi ouha, velká "migrační" vlna se nekoná. Survivol asi netáhne jak si představovali

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Voyo už nelze pořídit ani přes O2 TV, operátor s Novou vyjednává

Přes operátory šlo jen 15 % předplatitelů Voyo

Generální ředitel Novy Daniel Grunt tehdy vedl, že napřímo si Voyo od Novy předplácí 85 % všech uživatelů, na operátory zbývalo 15 %.

https://www.mediar.cz/voyo-uz-nelze-poridit-ani-pres-o2-tv-operator-s-novou-vyjednava/

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

Pokud vím, tak číslo 950.000 jsou zákazníci napřímo tedy platící přímo Voyu. Já jsem mezi nimi také a věřte nebo ne, už tři měsíce jsem si na Netflix ani nevzpomněl. Ne, že by ten obsah na Voyo byl stejný jako na NF, on je právě že lepší. Alespoň pro mě. Konečně žádný hloupé korejské nebo mexické voloviny a naopak plno českého obsahu, v pátek jsem shlédl třeba Vlny. Včera jsem koukal na klasiku Rambo a Terminátor...a v češtině!! A Studna nemá taky chybu. Prostě paráda... Ale chápu, že diváci odkojení Netflixem to budou mít těžké, budou si blbě zvykat na seriály a filmy kde není LGQBT, kde Napoleon není černoch a hlavně kde se nestřílí do lidí jen tak pro zábavu. 

Upraveno uživatelem marek-81
  • Basic
  • Red Basic
  • -, Základní
  • -, CA modul
  • Brno

@Ivo2003Nejenom, že žádné 4K ani HDR, ale ani žádný alespoň trochu slušný bitrate, ale ani dokonce ani žádný prostorový zvuk (ani Atmos, ale ani obyčejný DD).

I YouTube nabízí lepší streamovací kvalitu 🤣

• Souhlasím 2
  • Nesouhlasím 1
  • Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

4K se třeba někdy dočkáme na Voyo. Nicméně v případě starých filmů by to byl stejně upscale a mně teda i HD připadlo dobrý v případě Terminátora.

• Basic
  • Red Basic
  • -, Základní
  • -, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...