Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

To bych čekal uvedené v ceníku jako nějakou hvězdičku, podmínku, za jakých okolností si lze vybrat zda Prima+ (ne)chci a nebo ji musím mít povinně, bez volby výběru. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
před 6 minutami, tomus napsal:

Psalo se tady že Základní balíček bez Prima + může získat zákazník který přechází ze starých TV balíčků na ty nové, ale nový zákazník už tuto možnost nemá.

Ano, to jsem řešil v létě. Přecházel jsem a ještě jsem to uhádal, že to chci bez prima+. Za pár dnů jsem to dělal i v rodině a tam už to uhádat nešlo, že to prostě musí být s Prima+ tak proto se divím že je ta možnost. Ale v praxi se to bez prima+  nejde objednat.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

@Technikus"Taky se Voyo neplatí" - no samostatne se neplati, ale zvysuje (ospravedlnuje) zvyseni ceny zakl.TV balicku, takze ve vysledku ho Vodafonu platim. Nebo mas jiny nazor?

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

No ono můžeme diskutovat jakýmkoliv směrem, ale Cinema, Family bez Max, Voyo mít nelze. (Voyo asi bude brzy nahrazeno něčím jiným)

Tak je otázkou, kdyby ani jedno nebylo součástí, zda by byl balíček levnější.

Zase pro toho, kdo to využije je to zajímavá nabídka, pokud Max / Voyo stojí nějaký peníz měsíčně a v rámci TV balíčku je to při rozpočítání za zlomek ceny.  

Upraveno uživatelem Technikus
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Praha

No, sice si utekl od tématu Prima+, ale tím, že bez ní to objednat tedy nejde tak za ní platím 70 kč navíc. A to není zlomek ceny, ale polovina. Balíček bez ní je (byl) za 150 kč pak byl za 220kč a co koukám tak udělali slevu na 199kč.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice

Já platím po přechodu z původní TV programové nabídky na Vodafone TV (bez Prima+) 105 Kč.

Za což jsem spokojen. 

Upraveno uživatelem Technikus
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Praha

Jasně, to já podobně, ale to už jsou ceny co jsme si vyhádali pod hrozbou odchodu od Vodafone. 😀

A za sportovní balíček dvojciferné číslo ❤️

A taky jsem spokojen a díky těm nízkým cenám od Vodafone nechci odejít. Nemyslím si, že mi někdo dokáže nabídnout stejné služby za nižší cenu. Proto chci zůstat a proto mě mrzí když se objeví nějaký problém a špatně se řeší...

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...