Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vypadá to tak.

Kdo už má TV+, má součástí prima+ PREMIUM v ceně a to dlouhodobě. 

Akce je tak zřejmě pouze pro tarify TV bez pluska, bez Prima+ a to že získají Prima+ PREMIUM na 3 měsíce. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Nějak jsem z těch nesmyslných dělení balíčku jetel. Měl jsem Komplet DVB-C, který byl převeden na AllInOne s Voyo, ale bez Primy.

Platím za tohle 941, což je celkem pálka. Proč je někdo převeden na AIO s Primou a někdo má AIO bez ní? Nějak se v těch jejich AIO ztrácím.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA

Sami si v tom udělali galimatyáš:
Jestli si to dobře pamatuji tak základní balíček bez primy + (s ostatníma službama za 150,-) šlo pořídit jen několik měsíců do té doby než představili balíček s primou + (199,-). Takže je to jen o tom, kdy byl kdo převeden na nový tarif. Jako tu jejich časovou souslednost s představením primy + v základu jsem taky nepochopil..

• Premium
  • Super
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha

Dnes voláno na retenční....mám Vodafone TV + a All....žádná sleva nic jediný co prý můžou udělat je že nebudu platit Primu+. Je to drahé. T-mobile má momentálně LPlus za 199, sice jen na 6 měsíců ale mám tam 5 čísel s 50%. Předpokládám že nebude asi problém. HBO mám u telefonního čísla takže za mě pokud to půjde tak klidně 199 a voyo si můžu platit externě a ještě na tom člověk ušetří. 

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Ptaha
  • Centrum péče

@Pavel mPřidáváme "běžné TV programy", o BBC Player se nejedná.

@1wokoK ukončení přístupu do Voyo přes předplatné od Vodafonu by mělo dojít k 1.2. Kupon na Prima+ na 3 měsíce zdarma můžete někomu věnovat, pokud už Prima+ máte 🙂 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...