Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Mno, vloni, nebo kdy to bylo, právě z důvodu Voyo jednostranně navýšil VF měsíční platbu, takže to není tak úplně pravda 🙆‍♂️

Upraveno uživatelem Budulman
  • Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
před 40 minutami, dad18 napsal:

Tak já se na info linku dovolám i v 18.30 hod...  Ale nechápu o co ti jde. Za voyo si přece neplatil plnou částku těch 160 kč. Tam byla přece nižší cena kterou si platil vodafonu.

Co si pamatuju u prima+ tak vodafone za něj chtěl cca 70 kč k balíčku i když přímo u primy stají 150 kč.

No a aby vodafone nemusel nic vracet tak dělají ty manévry s těma balíčkama a novýma stanicema. Podle mě se jim to ale moc nepovedlo.

Moc se jim to nepovedlo - tak se neptej o co mě jde.
A informace, že TY se na infolajnu dovoláš v 18.30 je mi houby platná, protože jsem popsal přesně situaci, kterou jsi ale zřejmě nepochopil.

před 22 minutami, BimboCZ napsal:

Já myslím že to Voyo a Prima+ jsou nenárokové bonusy k balíčku Family.  Tudíž je nesmysl si myslet že po zrušení má někdo nárok na nějakou kompenzaci. 

Nemám balíček Family. A jenom se zeptám - co je ještě nenárokovatelná část služby Vodafone za kterou si platím? Abych byl připraven...

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov

Z toho OneNet čísla se tam nedá dovolat nějak jinak? 

Tady jsou konktakty i uvedená prac. doba 

Jinak v březnu 2023 přišlo Voyo třeba k TV Komplet a bylo zcela zadarmo🙃

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha

2 Technikus. Díky!
800 a šest sedmiček mi poradil ten obchoďák, ale tam jsem se nedovolal - spojený hovor, ale ticho a cca po 30sec se to rozpojilo. 

Ty "Díky !" jsem myslel fakt vážně, nicméně spojení na lince pro zákazníky co mají pouze pevný internet nebo VTV skončilo jak? No, správně. Jako zákazník Onenetu volejte... přepojíme... pracovní doba...
Pravděpodobně abych se dovolal Vodafonu si zítra půjčím od někoho z kolegů telefon s jinou než VF simkou. Nebo si zajedu na chalupu pro telefon s datamánií - a to se vyplatí! 🙂
Možná dovolat se je také nenárokovatelná služba! 🙂

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov

@Ondra - Vodafonedoufám, že ten kupon  na prima+ na 3m, neudělá neplechu tomu druhému kuponu, který je k VTV+

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...