Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 3. 2. 2025 v 8:54, Ondra - Vodafone napsal:

@Komár@Ivo MašekPěkný den, podívejte se prosím do webové verze Můj Vodafone, kupon byste tam měli najít v nastavení služeb k Vodafone TV v části Aplikace třetích stran. Může se stát, že v mobilní aplikaci vidět nebude, ale na webu je.

@kautskymDíky za upozornění, aktualizace se nejspíš projeví až v další verzi appky, kolegům jsem to sepsal. 

ještě jsem koukal, že to samé je i u balíčku Sport a Family, ty neaktuální programy

Screenshot_20250205_103928_My Vodafone.jpg

Screenshot_20250205_103914_My Vodafone.jpg

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Centrum péče

@kautskymMáte pravdu, to vše jsme už s kolegy prošli a úpravy mají zadané 🙂 

@JPL @PištaV případě balíčku Komplet k opravě dojde do konce týdne, u balíčku Family zatím přesné datum neznám.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

úpravy mají zadané ... No jo, to se tu psalo i na podzim po té špatné a nepovedené změně vzhledu a funkcí setoboxů. A skutek utek. V jiné firmě by už byl programátor na pracáku. Otázka je jestli to chce vůbec vodafone řešit. Podle toho jak jim vše trvá tak asi ne.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

Mě třeba napadá rovnou nějaká infomace na web Vodafone, do Samoobsluhy uživatelům dotčených TV služeb a balíčků, automatická kompenzace za nemožnost využívání apod. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
před 2 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:

@kautskymMáte pravdu, to vše jsme už s kolegy prošli a úpravy mají zadané 🙂 

@JPL @PištaV případě balíčku Komplet k opravě dojde do konce týdne, u balíčku Family zatím přesné datum neznám.

ok, díky. Trošku ten průběh vypadá na to, že se jim rozbila databáze a teď to tam musí někdo ťukat ručně🙂

Ale mrzí mě ta komunikace. Na CC ví, že je to globální problém, ale nechají ať si to tisíce lidí řeší individuálně, místo aby poslali/vydali zprávu, že mají problém a pojede to za týden 🤷‍♂️

• -
  • -
  • -
  • -
  • n/a

@lukalusS poslední větou "Ukončení distribuce této služby u dvou ze tří „velké trojky“ je ve výsledku absolutně irelevantní." resp. celým závěrem bych hrubě nesouhlasil. Všichni zákazníci Vodafone a T-Mobile se k VOYO dostali levněji, než když si budou platit samostatně. Pro spoustu z nich to znamená, že nebudou uvažovat, že si ho samostatně zaplatí či budou platit dlouhodobě. Ale jinak ano, jako trumf PPF do budoucna to určitě být může, obecně je tam znát tlak na unikátnost a atraktivitu jejich TV.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Tak mě kupon prima + z Vodafone TV + zmizel úplně a nemám žádný 😳😔

• Souhlasím 1
  • Haha 1
  • Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

@kautskymTaktéž. @Ondra - VodafoneOndro, asi nás bude plošně více. Děkujeme za pomoc.

• Basic
  • -
  • ALLinONE, 18+
  • Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Praha Zlín

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...