Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 3 minutami, Michal Kourek napsal:

@kautskymTaktéž. @Ondra - VodafoneOndro, asi nás bude plošně více. Děkujeme za pomoc.

Tak jsem se taky podíval do aplikace Vodafone a koukám, přesně, kupón je fuč. Ještě včera tam byl. To je hrozná komedie tohle... :-)))

• Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Praha
  • Centrum péče

Dobré ráno, už jsem si sehnal pár příkladů a vše s kolegy řeším. Díky za upozornění, dám vědět.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Tak update uz se mi objevilo kupony prima + zpět 😃

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Si připadám už jako v nějaké bláznivé telenovele 😄 Tohle člověk prostě nevymyslí. Beru to jako přidanou hodnotu Vodafonu 😉 

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha
  • Centrum péče

Při jedné z úprav došlo k této chybě, kdy někomu mohly kupony zmizet, kolegové to už aktivně řeší a postupně se opět zobrazí - mělo by to být ještě dnes. Já už tam kupony také vidím 🙂 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Potvrzuji, kupon je zpět 👍 Tak teď ještě ten DocuBox, Fast & FunBox, případně další, co různě někomu částečne fungují a nefungují zatímco jiné "Boxy" zároveň fungují nebo nefungují. Zatím jsem nikam nevolal, uvidíme, jestli údajně ohlášená úprava na dnešek tomu pomůže nebo ne (i když byla řeč o CA modulech a mně to nejde na VTV 3) a případně se příští týden ozvu.

• Premium
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Praha
  • Centrum péče

@honza265Situace ohledně balíčku Family a chybějících programů pro některé typy zařízení je stále v řešení, datum opravy ještě neznám. 

• Haha 1
  • Smutný 1
  • Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Tak jsem koukal a Balíček Voyo není možné od 1. 2. 2025 nadále aktivovat k O2 TV funguje jen těm co ho mají aktivovány do 31.1.2025😃

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
V 7. 2. 2025 v 17:21, Ondra - Vodafone napsal:

@honza265Situace ohledně balíčku Family a chybějících programů pro některé typy zařízení je stále v řešení, datum opravy ještě neznám. 

Tak prograny stále nejdou. Ani po 10 dnech od zařazení. To něco vypovídá o IT oddělení Vodafone!!!

• Basic
  • -
  • Family
  • Compal CH7465
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...