Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 45 minutami, Ondra - Vodafone napsal:

@honza265 @Iceman06 @pepan6 Dostal jsem zprávu, že už známe příčinu a k opravě by mělo dojít pravděpodobně ještě do konce týdne. Díky za vaši trpělivost. 

Alespoň někdo dostává zprávy. Ja popsal problém na https://tam.je/forum a nikdo mi neodpověděl.

Ondro, vám ten styl řešení přijde normální? Vždyť už se to řeší skoro měsíc.

• -
  • -
  • -
  • -
  • n/a
  • Centrum péče

@PištaPokud nám pošlete zprávu přes tuto stránku, vždy dostanete potvrzovací e-mail s číslem požadavku. Dostal jste ho? Podívejte se případně také do spamu nebo hromadných zpráv... Číslo mi sem pak napište, prosím. Vždy odpovídáme na všechny zprávy.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

@Ondra - VodafoneKdyž jsem to poprvé odesílal, tak to napsalo "Děkujeme, právě jste nám napsali...", ale žádný mail nedorazil.

Poslal jsem to teď znovu a mail už dorazil. Čislo je 2212423.

ok, už mám odpověď. O chybějících programech v aplikaci vědí a "Programy budou nahrané při aktualizaci tento víkend".

Tak ať ví i ostatní...

Sice každá odpověď vyvolává x dalších otázek (proč to neaktualizovali najednou minulý víkend, proč se musí čekat s aktualizací na další víkend,....), ale na to odpověď asi nedostaneme.

• -
  • -
  • -
  • -
  • n/a
Citovat

Pro zajištění lepšího uživatelského zážitku a snazší správy platebních procesů jsme se rozhodli zjednodušit naše platební metody. Ukončení těchto platebních metod nám umožní dále rozvíjet a zlepšovat Voyo,“ odepsala zákaznická podpora Voyo.

Tohle se snad učí jako první větu ve škole pro tiskový mluvčí 😄

Jakmile tohle slyším nebo čtu, tak vím, že nemá cenu dále odporovat, šel bych proti svému dobru . Myslí to s námi, jen my to nechápeme 😞 

Upraveno uživatelem Sparrow
  • Super
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...