Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

https://www.lupa.cz/aktuality/ceska-ppf-chce-koupit-velkeho-operatora-v-jihovychodni-evrope-a-zajima-se-o-cast-vodafonu/

Česká PPF chce koupit velkého operátora v jihovýchodní Evropě a zajímá se o část Vodafonu

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63178-%C4%8Desk%C3%A1-ppf-chce-koupit-velk%C3%A9ho-oper%C3%A1tora/
Sdílet na ostatní stránky

Pro mne je jedno komu patří Vodafone když budou nadále šířit TV přes  DVB-C  🤗 v opačném případě bych se vrátil zpět k Satelitu 🤔

• Souhlasím 2
  • Zmatený 2
  • Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Teplice

Ještě nedávno jsem tvrdil to stejné a to zarytě. Ale nějakou dobu sleduji TV přes aplikaci a nedělá mi to potíže. Ale lineární TV vysílání sleduji opravdu jen minimálně. Raději si pustím co chci, kdy chci. 

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Štatl

A k tomu se právě hodí lineární vysílání, kdy si sám nahraji co chci a kdy chci, a podívám se taky na co chci a kdy chci :-) Nemusím být otrokem zpětného sledování a soustavně myslet, kolik mně ještě zbývá času, než se to na serveru operátora nenávratně smaže a já už pak uvidím akorát velké lejno.

• Souhlasím 4
  • Nesouhlasím 1
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

PPF Telecom Group má dokonce zájem také o Tasciane. Jde o původní obchodní značku která se ukázala o post čtvrtého síťového mobilního operátora. Dřívější napojení na KKCG Group. Zda-li Tasciane převezme se teprve uvidí veškerá jednání jsou na samotném úplném začátku. V Česku a na Slovensku působí pod značkou O2 kterou bude muset jednoho dne přejmenovat, jako tomu bylo v případě Telenoru v Bulharsku, v Maďarsku a v Srbsku kde je nyní Yettel. V Česku a na Slovensku se o této značce nemluví. Tasciane by mohl působit i ve Východní Evropě.

• Basic Profi
  • Start
  • Family
  • Vodafone TV box Premium
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...