Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

už se někomu podařilo aktivovat data naplno na měsíc?

u čísla dědy to hází toto , @Veronika - Vodafone@Ondra - Vodafone

image.thumb.png.b8371c4e4f2f8a178d752635f981ccaf.png

a zkoušeno ve více prohlížečích, i v appce Můj Vodafone

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
před 1 minutou, Adolf.Shitler napsal:

Z Vodafone jsem "vytřískal" 230/110, u O2 se mně jednou povedlo i 730/140 a u T-Mobile nejvíc 480/90 Mbps, takže byť VF měl nejmenší rychlost down, tak rozhodně ne zase tak špatnou a pro běžné používání v telefonu úplně v pohodě.

Mně se taky na některých místech podařilo u VF 170Mb, ale jsou to výjimky, u ostatních téměř pravidlo i tam, kde má VF Edge. O tom to je, ne jestli maximum možné je dostačující.

• Super
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • OV

@bnone U PODA je z těch 30 GB dat plnou rychlostí pouze prvních 10 GB, zbývajících 20 GB pak už jenom rychlostí 2 Mbps. A cena 399 Kč je pochopitelně podmíněna využíváním pevného netu od PODA, jinak je cena 710 Kč.

Upraveno uživatelem Adolf.Shitler
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

@Adolf.Shitler Není podmíněná pevným netem, je podmíněná službami PODY, stačí IPTV za stovku měsíčně, kterou stejně mám a platím si navíc k VF do tabletu a mobilu, protože aplikace VF TV stojí víte za co.

Jinak řečeno TV + Mobil za 500 Kč. A jak jsem psal, naprosté většině těch 10GB bohatě stačí. 

• Super
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • OV

@tomusto se ale bavíme o akci, kterou využijí uživatelé mobilů a jen po krátkou dobu. Stále mají doma / v práci wifi. Já mluvím hlavně o pevných připojeních v domácnostech. Tam je to využití 24/7, daleko větší objemy dat a týkalo by se to i zákazníků, kteří aktuálně u daného operátora třeba nejsou, protože mají připojení od někoho jiného. Rozhodně bychom to značně pocítili. 

• -
  • Super
  • -
  • -
  • Plzeň
3 hours ago, pmalecek said:

@tomusto se ale bavíme o akci, kterou využijí uživatelé mobilů a jen po krátkou dobu. Stále mají doma / v práci wifi. Já mluvím hlavně o pevných připojeních v domácnostech. Tam je to využití 24/7, daleko větší objemy dat a týkalo by se to i zákazníků, kteří aktuálně u daného operátora třeba nejsou, protože mají připojení od někoho jiného. Rozhodně bychom to značně pocítili. 

Ano, 24/7, což vylučuje použití hotspotu z mobilu 🙂 A připojení přes 5G přes odpovídající tarif na fixní adrese není nic nového, to nabízejí operátoři i u nás i jinde a tam, kde není nic lepšího, je to zcela regulérní alternativa klasického připojení (ale asi málokdy kohokoliv první volba).  Takže co přesně by se změnilo ?

V zahraničí se navíc běžně u těchto tarifů setkáte jak s neomezenými rychlostmi, tak neomezeným datovým přenosem.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

@r2d2ano, tam kde se s tím můžeme setkat je také vidět, jaký vliv to na kvalitu služby má. Pokud by byla cena poloviční, pak by plno lidí dalo přednost mobilnímu připojení před připojením například od místního wifi providera nebo DSL. Rozhodně by využití sítě bylo daleko větší a pocítili bychom to všichni. Na vesnicích naprosto nejvíce. 

• -
  • Super
  • -
  • -
  • Plzeň

už někdo zkoušel aktivovat na ten měsíc ty data neomezenou rychlostí?

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...