Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

A není koncový bod zásuvka a koncové zařízení modem ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jo, ja si to říkal, že jsem kdysi vydedukoval, že koncový bod je modem. Takže ty podmínky Vodafone má nějak divně.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha 8
  • po 4 týdnech...
Odesláno
V 14. 3. 2023 v 7:23, Marek-26 napsal:

Zatím si nikdo vlastní modem nezprovoznil, takže nikdo žádné zkušenosti nemá. Každopádně bude muset projít vložením do systémů vodafone toho daného kusu a nikdo nezaručuje, že bude fungovat. 

@Marek-26 Marku, zdravím. Položil jsem oficiální dotaz na VF, aby specifikoval, co je potřeba z mé strany směrem k Vodafone CZ, abych mohl používat mé vlastní koncové v rámci kabelového připojení. Kolegové se i přes připomínání zatím nemají k odpovědi už déle než 14 dní. 🙂 Když se tu bavíme na odborné / technické úrovni, můžu poprosit Vás? Postačí Vodafonu CZ nasdílet tzv. CM-MAC adresu routeru, který chci aktivovat? Je ještě něco potřeba? Díky! Nerad bych kladl tento dotaz Vodafonu přes ČTÚ, přijde mi to hloupé a věřím, že VF mi odpověď umí dát přímo...

• Premium
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno

Ano, dá ti odpověď... Že to prostě nejde 😆

Nevím proč se na to pořád naivně ptáš .

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal CH7465VF, 1x CAM
  • Brno
Odesláno

@Daviddvbc Sorry, seš mimo!

Četl sis nové podmínky VF? Pokud ne, tak si je přečti, odkazy jsem sdílel např. na stránce 14 v tomto vlákně. Potvrzeno i ze strany ČTÚ. Vlastní koncová zařízení v kabelové síti VF jsou prostě fakt. @Marek-26 Marek mi maximálně nemusí chtít nasdílet postup, což by mě mrzelo, a musel bych řešit jinými způsoby.

Závěrem, naivní seš ty, pokud mi tu budeš podsouvat cokoli jiného. 

• Premium
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno

Problém asi bude v tom, že teoreticky už vlastní modem připojit možná jde, ale prakticky s tím nikdo nemá zkušenost, zřejmě ani ve Vodafone, v zásadě by ti mělo stačit sdělit MAC adresu a typ modemu a hlavně musíš komunikovat ve Vodafonu s někým kdo ví co po něm chceš.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

@paffko Promiň, nemyslel jsem to osobně.

Každopádně pokud se ti podaří zaregistrovat na kabelové síti Vf vlastní modem, jsem ti dlužen omluvu.

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal CH7465VF, 1x CAM
  • Brno
Odesláno
Vlastní modem připojit nejde, protože na trhu není žádné zařízení, které by splňovalo požadavky, jenž si VF klade (snad vyjma nějakých nevrácených Compalů, které ale stále patří VF a nikoliv tomu, kdo by je chtěl připojovat). Zjevně je zde někdo jenom troll...
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague