Odesláno 14. března 2023 2 roky A není koncový bod zásuvka a koncové zařízení modem ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. března 2023 2 roky Jo, pravda, mé nepochopení, tak to je: https://www.aspi.cz/products/lawText/1/45360/1/2/vyhlaska-c-130-1997-sb-o-koncovem-bodu-telekomunikacnich-siti/vyhlaska-c-130-1997-sb-o-koncovem-bodu-telekomunikacnich-siti - - - - Praha 8
Odesláno 15. března 2023 2 roky @drew to je davno zruseny predpis. Aktualne platna definice je v hxxps://www.zakonyprolidi.cz/cs/2005-127#p2-2-f (odkaz nelze vlozit) - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 16. března 2023 2 roky Jo, ja si to říkal, že jsem kdysi vydedukoval, že koncový bod je modem. Takže ty podmínky Vodafone má nějak divně. - - - - Praha 8
Odesláno 11. dubna 2023 2 roky V 14. 3. 2023 v 7:23, Marek-26 napsal: Zatím si nikdo vlastní modem nezprovoznil, takže nikdo žádné zkušenosti nemá. Každopádně bude muset projít vložením do systémů vodafone toho daného kusu a nikdo nezaručuje, že bude fungovat. @Marek-26 Marku, zdravím. Položil jsem oficiální dotaz na VF, aby specifikoval, co je potřeba z mé strany směrem k Vodafone CZ, abych mohl používat mé vlastní koncové v rámci kabelového připojení. Kolegové se i přes připomínání zatím nemají k odpovědi už déle než 14 dní. 🙂 Když se tu bavíme na odborné / technické úrovni, můžu poprosit Vás? Postačí Vodafonu CZ nasdílet tzv. CM-MAC adresu routeru, který chci aktivovat? Je ještě něco potřeba? Díky! Nerad bych kladl tento dotaz Vodafonu přes ČTÚ, přijde mi to hloupé a věřím, že VF mi odpověď umí dát přímo... Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 11. dubna 2023 2 roky Ano, dá ti odpověď... Že to prostě nejde 😆 Nevím proč se na to pořád naivně ptáš . Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 11. dubna 2023 2 roky @Daviddvbc Sorry, seš mimo! Četl sis nové podmínky VF? Pokud ne, tak si je přečti, odkazy jsem sdílel např. na stránce 14 v tomto vlákně. Potvrzeno i ze strany ČTÚ. Vlastní koncová zařízení v kabelové síti VF jsou prostě fakt. @Marek-26 Marek mi maximálně nemusí chtít nasdílet postup, což by mě mrzelo, a musel bych řešit jinými způsoby. Závěrem, naivní seš ty, pokud mi tu budeš podsouvat cokoli jiného. Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 11. dubna 2023 2 roky Problém asi bude v tom, že teoreticky už vlastní modem připojit možná jde, ale prakticky s tím nikdo nemá zkušenost, zřejmě ani ve Vodafone, v zásadě by ti mělo stačit sdělit MAC adresu a typ modemu a hlavně musíš komunikovat ve Vodafonu s někým kdo ví co po něm chceš. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. dubna 2023 2 roky @paffko Promiň, nemyslel jsem to osobně. Každopádně pokud se ti podaří zaregistrovat na kabelové síti Vf vlastní modem, jsem ti dlužen omluvu. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 11. dubna 2023 2 roky Vlastní modem připojit nejde, protože na trhu není žádné zařízení, které by splňovalo požadavky, jenž si VF klade (snad vyjma nějakých nevrácených Compalů, které ale stále patří VF a nikoliv tomu, kdo by je chtěl připojovat). Zjevně je zde někdo jenom troll... - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.