Odesláno 24. července 2024 24. čvc Nabídka VF 1000/100 je už dostatečná, resp. je i nadstandardní pokud jde o celorepublikový průměr, který je 70 Mbps. A pouze 10% userů v republice má rychlosti nad 300 Mbps. A rozšiřování optiky je vesměs pouhá iluze a marketingové proklamace. Tedy ne, že by se občas někde pár baráků na sídlišti tou optikou nepokrylo, ale je to kapka v moři (navíc ani připojení na optiku negarantuje vysokou rychlost, záleží především na samotném ISP a jeho schopnostech-možnostech, hlavně pokud jde o propojení mimo ČR). - - - - -
Odesláno 24. července 2024 24. čvc Citovat Podobně jako když někdo mění službu Vodafone TV z DVB na internetovou. Taky je nutné vrátit set top boxy a vzít si nové, i když to je ten stejný typ. Není to stejný typ. Vizuelně ano (tam rozdíl není), ale "uvnitř" rozdíl je. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 24. července 2024 24. čvc Takže když STB Vodafone pro DVB-C vyměním za STB Vodafone pro IPTV, tak mě na něm poběží DVB-C ? (já vím, že ne - proto se ptám) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 24. července 2024 24. čvc Oba set top boxy jsou stejné. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 24. července 2024 24. čvc Centrum péče před 3 minutami, Ivo Mašek napsal: Takže když STB Vodafone pro DVB-C vyměním za STB Vodafone pro IPTV, tak mě na něm poběží DVB-C ? (já vím, že ne - proto se ptám) @Ivo MašekPěkné dopoledne, nepoběží. Je třeba mít box pro tu technologii, kterou máte aktivní. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 24. července 2024 24. čvc Děkuji. O tom tu píši. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 24. července 2024 24. čvc STB jsou stejné, jen je jiná konfigurace v systemech VF a ta z nepochopitelných důvodů neumí změnu "vlastností" (typ příjmu DVBC/IP) jinak než výměnou STB. - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 24. července 2024 24. čvc Co se týče procesu výměny modemu a argumentu, že při výměně modemu je nutná reaktivace TV služeb (přes DVB-C, nikoli IPTV!) - umíte mi někdo srozumitelně vysvětlit, proč výměna modemu souvisí s DVB-C televizí? Upraveno 24. července 2024 24. čvc uživatelem paffko Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 24. července 2024 24. čvc 1 hour ago, technik said: STB jsou stejné, jen je jiná konfigurace v systemech VF a ta z nepochopitelných důvodů neumí změnu "vlastností" (typ příjmu DVBC/IP) jinak než výměnou STB. Matně si vzpomínám, že mi technik říkal, že mají jiný firmware. Ale kdoví jak to je. Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.