Odesláno 2. listopadu 2024 2. lis Na místě zřejmě nikdo, výjezd bude vyčíslen zákazníkovi při další vystavené faktuře? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. listopadu 2024 2. lis před 2 hodinami, Ivo2003 napsal: No to vím, já se spíše ptal kdo to zaplatí. Předpokládám že se to bude řešit podobným způsobem jako u klientů kteří už vlastní modem mají ještě z dob kdy ho prodávala UPC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. listopadu 2024 2. lis To je dobrá otázka 😳 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 12. listopadu 2024 12. lis Ahoj, nepatří to úplně sem, ale zkusím. Mám starý tarif Start 100/20 za 290kč (s "celoživotní slevou") a jedu na vlastním Technicolor tc7200. Zatím neproběhla iniciativa operátora k výměně zařízení, ale pochopil jsem, že se blíží a koupil Arris tg3442. Existuje reálná možnost vyjednat lepší tarif za podobné peníze a jak do toho eventuelně zakomponovat změnu modemu? Upraveno 13. listopadu 2024 13. lis uživatelem Ondra - Vodafone Sloučeno s tématem o vlastním modemu Start - Základní - Praha 2
Odesláno 12. listopadu 2024 12. lis No, Arris TG3442 vraťte, to nikdo nepřipojí. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 12. listopadu 2024 12. lis Aj. Byl to poněkud intuitivní nákup, ale myslel jsem, že je to v podstatě tohle . Takže ne? Start - Základní - Praha 2
Odesláno 12. listopadu 2024 12. lis Je to přesně tohle. Nedá se koupit normálně a bazarové jsou všechny ve vlastnictví Vodafone, tedy nevrácená zařízení. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 12. listopadu 2024 12. lis Nemám bazarový kus tg3442 rebrandovaný Vodafonem, ale tohle. Start - Základní - Praha 2
Odesláno 12. listopadu 2024 12. lis Dobře, to je ten ostrovtipný komentář (haha) a teď ten vysvětlující proč? Start - Základní - Praha 2
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.