Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Protože to má poskytovatel takto nastaveno, tak proto. Ono je dobré se před jakoukoliv koupí něčeho napřed informovat u poskytovatele, jestli bude možné dané zařízení připojit a pak teprve nákup případně realizovat, zcela jistě ne naopak.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Jestli je to ten nebrandovaný, tak by nejspíše měl jít připojit, ale požadavky jsem se specifikací modemu nesrovnával. Ale předpokládejme, že je v modemu nejnovější Firmware, pak by měl jít připojit. 

Ale jakmile vyjde nový FW, budete si muset zajistit aktualizaci, což znamená poslat prodejci. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

@pm. Vodafone už ví, že to chceš připojit do jeho sítě? 

Možná by stálo za to poslední příspěvky přesunout sem.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Snažil jsem se o tom něco zjistit, ale uznávám, že snaha není vše. Dobral jsem se k informaci, že připojit zařízení, která vyhovují technickým parametrům sítě a zároveň nejsou přímo od VF je možné. Ale nerozporuji, že realita může být jiná...

• Start
  • -
  • Základní
  • -
  • Praha 2
Odesláno

Asi bych si prvně zjistil, jestli má dané zařízení vůbec Prohlášení o shodě (CE) a lze ho tedy používat na území ČR.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Tak vzhledem k tomu, že je z evropské distribuce a v balení byly identifikátory německého poskytovatele Synvia, tak CE asi mít bude. Zařízení je nové, nepoužité., s Vodafonem jsem to zatím neřešil.

• Start
  • -
  • Základní
  • -
  • Praha 2
Odesláno

Zajímavé je, že ho Synvia neprodává 🙂 CE mít bude. Ten modem v základních parametrech má, co má mít. Jediné, co je na ... je aktualizace FW. Když by ho teď Vodafone připojil, za půl roku ho může odpojit, pokud vyjde aktualizace FW.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

@pm.Tak to zkuste pořešit s Vodafonem a sem dát reakci, s jakým výsledkem. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
před 14 minutami, Marek-26 napsal:

Zajímavé je, že ho Synvia neprodává 🙂 CE mít bude. Ten modem v základních parametrech má, co má mít. Jediné, co je na ... je aktualizace FW. Když by ho teď Vodafone připojil, za půl roku ho může odpojit, pokud vyjde aktualizace FW.

Pochází z ebay, jeho příběh pochopitelně neznám a dokud jsem ho nerozbalil, ani jsem nevěděl, že ho distribuovala Synvia (o té jsem taky nikdy neslyšel :)). Zkoušel jsem nahlédnout do administrace a FW je zřejmě defaultní, bez nějakých omezení operátora. Verzi jsem si nepoznamenal.

Upraveno uživatelem pm.

• Start
  • -
  • Základní
  • -
  • Praha 2

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Kdo si právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague