Odesláno 16. listopadu 2024 16. lis Mám jen já a nebo to hapalo všem? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 16. listopadu 2024 16. lis To nevím co je, ale mě to ani nepustí se přihlásit do aplikace a na setoboxu nejdou nahrávky, posun pořadu a možnost si naprogramovat nahrávky. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 16. listopadu 2024 16. lis Autor A teď MF681 🙂 Chtěl jsem televizi, ne generátor chybových kódů… Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 16. listopadu 2024 16. lis na kompu mě to odhlásilo a přihlásit se nedá 🤔 Abyste mohli používat službu Vodafone TV, ujistěte se, že jste připojeni k Wi-Fi nebo ke kabelové síti. (WG000) 🙄🙄🙄 to je fakt generátor chyb 🙄 asi mě to nějak jako přihlásilo, dlouho černo a pak tohle 🙄 na to, že tu vtv zkoušim tejden a jeden den, tak už toho mám tak nějak plný kecky 😐 takhle problémovou televizní službu sem ještě neměl... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 16. listopadu 2024 16. lis Nápodobně pane. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 16. listopadu 2024 16. lis Autor Asi je to dole celý, máš fakt pech 🙂 Prvně mi box v rohu vpravo nahoře napsal, že je offline, tak jsem zkusil iPad a tam se ani nepřihlásím. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 16. listopadu 2024 16. lis Set-top box sekce moje tv nejde. Aplikace Samsung tv normálně funguje. - - - Compal CH7465, Vodafone TV Premium Pardubice
Odesláno 16. listopadu 2024 16. lis to vypada na vypadek vsude, aplikace v TV, v tabletech i telefonech nejde prihlasit… Basic Super Základní, Sport Vodafone TV app LG, Compal CH7465 Hradec Králové
Odesláno 16. listopadu 2024 16. lis Taky nejde. Settobix chtel aktualizaci a pak restartovat a od té doby s tím nehnu. Nejde prihlasit. Odhlásil to i v tel, totebooku i tabletu Výpadek to ale nehlásí. 😡 Basic - Family - Příbram
Odesláno 16. listopadu 2024 16. lis ještě sem zkusil vtv na samsungu a tam to valí 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.