Odesláno 21. listopadu 2024 21. lis Koupil jsem Vodafone set top box z druhé ruky, jak ho přihlásím ke svému účtu Vodafone TV? - - Základní - Hevlín
Odesláno 21. listopadu 2024 21. lis Nijak, nelze připojit Vodafone majetek z cítí ruky Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 21. listopadu 2024 21. lis Vodafone set top box jde jen pronajímat. Koupit nelze. Takže je pravděpodobné, že box je "nevrácené zařízení" ze skončeného pronájmu. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 22. listopadu 2024 22. lis Případně je to staré Conax zařízení, které už také nikdo nepřipojí, Vodafone takové boxy už nedodává a neservisuje. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. listopadu 2024 22. lis Pod názvem "Vodafone" se nikdy Conax set top boxy neprodávaly. Proto, že výslovně píše Vodafone box, tak nejspíše to bude aktuální box a ne Conax. U DVB-C boxu by alespoň mohl sledovat volně šířené programy. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 22. listopadu 2024 22. lis No, ale na bazarech se prodává ledacos a popis dělají prodávající 🙂 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. listopadu 2024 22. lis Proč tu nikdy není otázka: " Mám možnost koupit ....... z druhé ruky. Jak ho potom zapojím do sítě ?? " To lidi nemají rádi své peníze ?? Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 22. listopadu 2024 22. lis Ne, nechají se natáhnout podvodníkem 😉 Koukal jsem na bazary a lidi tam prodávají boxy s funkční službou. Takže si vezmu OTT službu od Vodafone a k ní si můžu vzít více boxů, ty navíc pak rozprodám. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.